Grossová vydává nový singl. Se zahraničním producentem chtějí atakovat vrcholy hitparád

Natálie Grossová

Grossová nazpívala novou píseň

Natálii Grossovou jsme až doteď vídali hlavně v muzikálech. Ale změna je život a Natálie nyní vydává novou píseň. Je v angličtině a podle sestavy jejího týmu se máme na co těšit.

Dřív se o ní psalo jako o Natálce Grossové, ta už ale dávno vyrostla v sebevědomou slečnu, která ví, co v životě chce. A taky toho hodně zažila. Přesně o tom bude i její nová píseň.

„Je o tom, že si stojím za svým názorem a chci dosáhnout svého cíle. A že v životě jsou lidé, kteří se vás snaží srážet dolů, což se mi hodně často stává a stávalo i v předchozích letech. Člověk si ale musí věřit, pořád si jít za svým a nevzdávat to,“ říká Natálie.

O tom, že nový singl bude aspirovat na první příčky hitparád svědčí i fakt, že Natálie spolupracuje s belgickým producentem Pascalem Oortsem a textařkou Patricií Fuxovou, která má na kontě slova k hitu Boky jako skříň Ewy Farné.

„Mně byli oba doporučeni a já jsem si řekla, že to zkusím. Slyšela jsem jejich tvorbu předtím a strašně se mi líbila. Zatím jsem strašně moc nadšená,“ popisuje mladá zpěvačka.

Jak je to ale s její kariérou v muzikálech? Mluvilo se dokonce o tom, že s muzikály končí a bude už zpívat jen sólově. Divadla se ale Natálie vzdát nechce: „Já muzikály a publikum miluji. Nedokážu si představit život bez divadla, ale zároveň se chci věnovat svojí tvorbě, nehrát pořád roli někoho, ale být sama za sebe.“

To ale úplně neplatí o případných nabídkách ve filmu. „Strašně mě baví hrát mrchy, takže kdybych dostala nějakou mrchu, tak si to strašně užiju,“ směje se. Natálie prostě jede na všech frontách a do toho ještě skládá písně se svým přítelem, operním pěvcem Danielem Matouškem.

Tagy: