Spor Hanychové a Soukupa: Modelka má dlužit přes čtvrt milionu korun, stojí v rejstříku

Modelka a influencerka Agáta Hanychová má podle dat v insolvenčním rejstříku, na který se odkazuje web Extra.cz, dlužit televizi bývalého partnera Jaromíra Soukupa přes čtvrt milionu korun. Sama přitom tvrdí, že za své účinkování na obrazovce nikdy nedostala zaplaceno.

Během vztahu se Soukupem se Agáta Hanychová objevila hned v několika jeho pořadech. Po dramatickém rozchodu se nechala slyšet, že za to nedostala ani korunu. „Ano, dělala jsem tam zadarmo,“ postěžovala si.

ČTĚTE TAKÉ: Hanychová prodává dary od Soukupa za miliony. Jen chce být v novinách, říká o jeho kritice

Insolvenční rejstřík krachující TV Barrandov, na nějž upozornil web web Extra.cz, dokonce naznačuje, že je to Hanychová, kdo má platit. U jejího jména je uveden dluh ve výši 270 tisíc korun s poznámkou „záloha: účinkování v pořadu TV Barrandov, uhrazeno 14. 9. 2022.“ Jinými slovy, Hanychová měla předem inkasovat více než čtvrt milionu korun za pořad, který nikdy nebyl dokončen.

To však modelka popřela. „Jestli někdo tvrdí, že jsem si vzala nějaké peníze, tak to musí být podvod. Skutečně jsem nic nedostala ani si nic nevzala. Žádnou smlouvu jsme neměli podepsanou, nepodepisovala jsem ani převzetí žádné zálohy. Žádnou jsem totiž nedostala,“ prohlásila pro Extra.cz. Soukup se ke kauze nevyjádřil.

Insolvenční žádosti bývají podloženy reálnými finančními doklady. Zda se na listině Hanychová objevila nedopatřením, je podle média nejasné.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Bendig odkládá koncert v O2 universu. Sen mu zřejmě zhatil exces s moukou na Slavících

Tagy: