Hanychová prodává dary od Soukupa za miliony. Jen chce být v novinách, říká o jeho kritice

Mediální magnát Jaromír Soukup reaguje na výprodej jeho expartnerky Agáty Hanychové, která před nedávnem začala na sociálních sítích pod cenou nabízet statisícové dary, které od něj dostala. Z toho není nadšený a vzkazuje matce jejich Rozárky, že hodnotné šperky měla schovat pro ní, že jejich hodnota časem stoupne.

Hanychová se rozhodla prodat snad téměř vše, čím byla od Soukupa obdarována. Spoustu drahých dárků od něj dostala ještě během vztahu, Soukup na ní ale nešetřil ani po oficiálním rozchodu v září 2023. „Holky, tady jsem se rozhodla prodat pár věcí, které už nechci mít. Špatná energie pro mě,“ napsala v instagramovém příběhu, kde dala do nabídky náhrdelník s diamanty a růžovým zlatem. Hodnota tohoto šperku je 120 tisíc korun.

ČTĚTE TAKÉ: Sára Saudková ze statku s chlévy vybudovala luxusní vilu. Nahlédněte do jejího soukromí

Do prodeje dala také auto, jež jí Soukup dal za porod jejich dcery Rozárky. To vychází na milion a půl. Hanychová se chce zbavit i hodinek za půl milionu či náramku za 90 tisíc korun. Po rozchodu obdaroval Soukup Hanychovou šperky v hodnotě 600 tisíc korun, ona o takové dary ale zkrátka nemá zájem.

Podle Soukupa měla šperky schovat pro dceru

Mediální magnát z rozprodávání drahých darů na sociální síti zrovna nadšený není. „Nikdy jsem se k soukromí moc nevyjadřoval, ale toto jsou skutečně dárky, které paní Hanychová dostala k Vánocům 2023. Hodinky jsem jí dal náhradou za ty, co jí byly ukradené v Marbelle, když nás tam v létě vykradli. Bylo mi líto, že přišla o hodinky, které jsem jí dal dříve jako dárek. Náramek byl do kolekce k náhrdelníku a bylo to z mé strany gesto k narovnání vztahů, jako rodičů malé dcery. Jak je vidět, ani jedno nepochopila má bývalá partnerka správně,“ vyjádřil se pro Blesk Soukup.

Podle něj šperky, jež se Hanychová rozhodla prodat, časem získávají na hodnotě. „Pokud mají špatnou energii, jak sama tvrdí, mohla je uložit do sejfu a později dát naší dceři. Když mluví o soudech, tak to rozhodně není tak, že bych na ni podával jedno předběžné opatření za druhým. Vždy jsem se s ní snažil lidsky dohodnout. Bohužel, nikdy jsem nebyl vyslyšen,“ upozornil podnikatel.

Hanychová totiž tvrdila, že se do prodeje šperků dala kvůli soudům. Se Soukupem se nemohla na ničem shodnout. „Blokuje mi vše, kam chci s Rozárkou vyrazit, vánoční prázdniny, teď jarní, a na každé musím dávat předběžné opatření, které mě u právníka stojí desítky tisíc. Jen tím zaměstnává soudy, které mají určitě jiné věci na práci. Navíc on má právníky jako zaměstnance, on sám je právník, a já si musím na vše pomoc najímat,“ uvedla trojnásobná maminka, která v současné době žije s Miroslavem Dopitou, s nímž má prvorozeného syna Kryšpína.

Soukup chce pozornost médií

Agáta Hanychová je přesvědčená, že se Soukup snaží získat si pozornost médií. „Jediné, o co mu jde, je být v novinách,“ pronesla influencerka pro web extra.cz k podnikateli, který se nedávno dokonce vydal do klece, aby ukázal své boxerské schopnosti v Clash of the Stars. „Já už jeho popularitu zvyšovat nebudu,“ doplnila s tím, že se k Soukupovi už nechce dále vyjadřovat.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT. Kordula Stropnická oslavila plnoletost: Pořád jsem dítě, jen s proseccem v ruce

Tagy: