Kohák jako hlavní cena tomboly, výherci přijede na svatbu. Někoho tam můžu pomilovat, láká

Jakub Kohák se může objevit na vaší svatbě.

Jakub Kohák o svatbách

Vdavky vyžadují spoustu času a příprav. A ideální je přidat navrch ještě pár bonbónků. Tak co tam mít třeba Jakuba Koháka? Skutečně ho můžete vyhrát. Herec a režisér se totiž stal hlavní cenou v tombole na veletrhu Svatebních dnů.

Leden je ideálním měsícem pro začátek příprav na svatbu. Co ale přilákalo na 13. ročník Svatebních dnů herce a režiséra Jakuba Koháka, vás možná překvapí. „Jsem tady, jelikož mám rád estetično a svatby jako takové. Hlavně z toho důvodu, že když mě na ni někdo pozve, tak se tam rád najím, napiju a zatancuji si,“ řekl redakci Showtime. Že by do toho sám „praštil“, ale neuvažuje. „Zatím ne. Nechci, děkuji,“ dodal.

ČTĚTE TAKÉ: Táta vážil před smrtí 60 kilo, vzpomíná dcera Tučného. Prozradila, proč nosil typické lacláče

Záliba ve svatbách ale není jediný důvod, proč se Kohák na veletrhu objevil. Stal se totiž hlavní cenou v tamní tombole. „Vymysleli jsme to s panem majitelem veletrhu. Přemýšleli jsme, co by měl být vrchol tomboly. Nakonec jsme se shodli, že to budu já. Vítěz mě bude mít na svatbě,“ uvedl herec,

„Co na veselce budu mít za úkol, se ještě neví, to se zřejmě domluvíme s tím, kdo mě vyhraje. Hlavně ale asi budu hodně jíst, pít, třeba si můžu i s někým popovídat, a pokud třeba se podaří, tak se můžu s někým i pomilovat,“ dodal Kohák.

A co pro výhru můžete udělat? Stačí dorazit na veletrh do pražského Clarion Congress Hotelu Prague ještě během soboty a zapojit se do soutěže. Těšit se můžete navíc na módní přehlídku s Míšou Tomešovou nebo Jitkou Boho.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Expertka o smrti psa Brožové: Chyba je na straně kliniky. Bylo to naprosto nezodpovědné

Tagy:
soutěž svatba herec Showtime Jakub Kohák veletrh tombola svatební veletrh