Smrt Perryho zasáhla i Phoebe z Přátel. Mluví o lécích a chce se ujmout jeho psa, tvrdí zdroj

Představitel Phoebe prý zvažuje adopci po zesnulém herci.

Smutná zpráva pro Hollywood. Zemřel Matthew Perry známý především ze seriálu Přátelé

Informace o smrti Matthewa Perryho zasáhla o víkendu celý svět. Je známo, že představitelé hlavních hrdinů z kultovního seriálu Přátelé mezi sebou měli a dodnes mají silné pouto. Svědčí o tom i informace, že představitelka seriálové Phoebe zvažuje adopci psa Alfreda po zesnulém Perrym. Zprávu přinesl web Daily Mail.

Lisa Kudrowová, která v kultovním seriálu Přátelé ztvárnila ztřeštěnou Phoebe, prý přemýšlí o tom, že adoptuje psa po zesnulém kolegovi Matthewovi Perrym: „Lisa zvažuje, že se ujme jeho milovaného psa Alfreda,“ přiznal pro Daily Mail zdroj z její blízkosti.

ČTĚTE TAKÉ: První vyjádření policie o úmrtí Perryho. Příčinu ozřejmí pitva, podle záchranářů je zjevná

A dodal, že „Lisa a její kolegové se zúčastní Matthewova pohřbu“. Lisa byla podle zdroje Daily Mail prý velmi rozrušená ze smrti svého kamaráda a pracuje s teorií, zda seriálový Chandler nemohl vzít některé z předepsaných léků, které možná nebylo vhodné užívat před vstupem do horké vody.

Matthew si psa Alfreda adoptoval v roce 2021 a o svou radost se podělil na Instagramu, kde v příspěvku napsal: „Tohle jsem já a (Alfred). Kdo je roztomilejší? Na to neodpovídej,“ žertoval tehdy.

Představitelé hlavních hrdinů ze seriálu Přátelé jsou prý po zprávě o Matthewově smrti tento týden „na dně“ sdělil zdroj webu PageSix: „Herci se ze ztráty Matthewa vzpamatovávají, protože Matty byl jejich bratr. Je to prostě zničující.“

Jennifer Anistonová (Rachel), Courteney Coxová (Monika), David Schwimmer (Ross), Matt LeBlanc (Joe) a Lisa Kudrowová (Phoebe) se podle zdroje chystají vydat společné prohlášení. Seriál Přátelé běžel deset sezon od roku 1994 do roku 2004 a všech šest herců katapultoval mezi mezinárodní hvězdy. A vytvořil mezi nimi nesmazatelné pouto.

Matthew Perry byl nalezen v sobotu ve svém domě v Los Angeles. Podle dostupných informací  se utopil ve vířivce. Bylo mu pouhých 54 let. Představitel Chandlera velkou část života bojoval se závislostí na lécích a alkoholu. Na místě nešťastné události ale neměly být nalezeny žádné drogy a zřejmě ve smrti nehrál roli nikdo další.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Nedokážu se s tím vyrovnat. Ledecký promluvil o smrti bratra, předávkoval se ve 23 letech

Tagy: