Intimnosti Kolečka a Vignerové. Novomanželé poprvé od svatby vyrazili do společnosti

Aneta Vignerová a Petr Kolečko jsou zřejmě konečně opravdu šťastní. Na víkendovém Fashion Weeku scenárista doprovázel poprvé po tajné svatbě svou novomanželku na veřejnosti, v zákulisí se k sobě pak měli jako na líbánkách. Herečka Denisa Nesvačilová, ke které si známý dramatik občas odskočil, je tak nejspíše z kola definitivně venku.

Modelka vyrazila o víkendu pracovně na Mecedes-Benz Prague Fashion Week, byla totiž hvězdou přehlídky návrháře Michaela Kováčika. Poprvé od tajné svatby ji na veřejnosti doprovázel i její manžel Petr Kolečko. Ten svou ženu přišel podpořit, usadil se v první řadě a po konci přehlídky jí předal květiny.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Vignerová překvapila bílými vlasy. Po svatbě je to takové váženější, popsala novou životní roli

Podle informací Extra.cz se k sobě novomanželé měli i v zákulisí. „Vyměňovali si zamilované pohledy a polibky, Kolečko se navíc své ženy neustále dotýkal,“ píše web. Na veřejnosti nebyla taková vzájemná náklonnost jednoho z nejsledovanějších párů poslední doby vidět velmi dlouho.

Scenárista si Vignerovou vzal v březnu, několik dní před svatbou se ale ještě ukazoval po boku herečky Denisy Nesvačilové, třetím vrcholem pomyslného milostného trojúhelníku, který si Kolečko za poslední rok vytvořil. Pro herečku tak musejí být události posledního měsíce velmi hořkým soustem.

Tagy: