Krampol je stále na přístrojích. Nevolejte mu, vzkázali blízcí a prozradili detaily jeho stavu

Jiří Krmapol v roce 2017 představoval na festivalu v Karlových Varech audioknihu Jean-Paul Belmondo.

Krampol je stále v nemocnici

Herec Jiří Krampol je během posledních tří měsíců už potřetí v nemocnici kvůli potížím s dýcháním. Mediálním prostorem se o jeho zdravotním stavu šíří nejrůznější zprávy. CNN Prima NEWS získala konkrétní informace přímo od jeho blízkých.

Jiří Krampol je od pondělí hospitalizován v pražské Nemocnici Na Františku, kde leží připojen na dýchacích přístrojích. Potvrdil to jeho dobrý přítel, fotograf Miloš Schmiedberger.

„Podle posledních informací, které mám z nemocnice, je zdravotní stav pana Krampola stabilizovaný,“ říká Schmiedberger. Krampol je prý napojený na dýchací přístroje, dostává infuze a má nadstandardní péči. To vše kvůli léčbě zápalu plic.

Léčba bude dlouhodobá. „Každopádně bych chtěl poprosit všechny kamarády, aby vydrželi a ani mu do nemocnice nevolali, protože nemůže brát telefon. Až přijde čas, ozve se sám,“ vzkazuje fotograf.

Lékaři Jiřímu Krampolovi doporučili po nedávné hospitalizaci pracovní zvolnění. Jak nám ale před dvěma dny prozradila jeho kolegyně Zuzana Bubílková, rady lékařů nevyslyšel.

„Nastydl, protože hrál jednou se Semaforem. Říkal, že v divadle byla tak velká zima, že to málem nedohrál. Pak jsme v sobotu jeli na farmu, kde jsme hráli pro jeho kamaráda. Byl tam zase nevytopený sál, hráli jsme v kabátech, já měla dokonce kožich,“ prozradila Bublíková.

Pokud se zdravotní stav Jiřího Krampola nezhorší, za dva týdny by prý mohl být propuštěn z nemocnice a strávit tak vánoční svátky v teple domova.

Tagy: