Medvěd se vloupal do domu. Nečekaný zloděj ukradl z mrazáku lasagne a zmizel, ukazuje video

Medvěd v USA vnikl do domu a z mrazáku ukradl lasagne

Medvěd se vloupal do domu a ukradl lasagne

Nečekanou návštěvu zachytily kamery v domě v Connecticutu. Dovnitř se vloupal medvěd černý, z mrazáku si vzal lasagne, které přinesla ze své restaurace matka majitelky domu, a poté vylezl oknem ven. Americký stát varoval obyvatele, aby si letos na podzim dávali na medvědy pozor, informuje Daily Mail.

O záběry se na sociálních sítích podělila majitelka domu Helena Houlisová. Její matka je poté využila k propagaci restaurace na facebookových stránkách: „Právě jsme měli v kuchyni nečekaného hosta! Tenhle medvěd, očividně gurmán, musel slyšet o lasagních z Anaʼs Kitchen.“

ČTĚTE TAKÉ: Medvěd šikanuje velké slovenské sídliště. Strach má i známý hokejista, který zde bydlí

Medvěd se vloupal dovnitř nezamčeným oknem. Na záběrech je vidět, jak prochází domem a poté vchází do kuchyně, kde si otevře mrazák. Z něj si vybere zabalené lasagne a oknem vyleze zpátky ven. Podle vyjádření majitelky šelma v domě nezpůsobila žádnou škodu.

Medvěd je pravděpodobně sledován connecticutským úřadem pro energii a ochranu životního prostředí. Vyplývá to ze záběrů, na kterých je možné vidět jeho označení. Úřad již na začátku podzimu varoval obyvatele před zvýšenou aktivitou těchto šelem. V tomto ročním období totiž medvědi přijímají více potravy. „Medvědi ztratili strach z lidí, to je pro veřejnost velké nebezpečí,“ řekla komisařka úřadu Katie Dykesová pro Daily Mail.

Podle úřadu se počet incidentů s medvědy v Connecticutu za posledních pět let ztrojnásobil. Byli spatřeni ve všech 169 městech a obcích státu.

Tagy:
medvěd Daily Mail Connecticut lasagne videokamera