Modelka Kurková je trojnásobnou maminkou. Prozradila, proč rodila doma do vody

Modelka Karolína Kurková po dvou letech přijela do Česka.

Návrat Karoliny Kurkové

Modelka Karolína Kurková se po dvou letech vrátila do rodných Čech. Mezitím se událo spoustu věcí. Stala se trojnásobnou maminkou a doma do vody porodila dceru Lunu Grace. Redakci Showtime popsala, jak své třetí dítě přivedla na svět.

Do Česka se Kurková vrátila po dvou letech. Podle ní šlo o strašně dlouhou dobu. „Důležité ale je, že jsem tady, i když jen nakrátko. Mám tady rodiče, bratra a babičku a jsem strašně ráda, že jsem tu s nimi,“ sdělila.

Sedmatřicetiletá modelka od své poslední návštěvy potřetí otěhotněla a porodila. Její dva synové nyní mohou starostlivě pečovat o sestřičku Lunu. „Třetí mateřství prožívám velmi dobře. Mám holčičku, kterou jsem dosud neměla, je to hodně emocionální. Je nádherné pozorovat kluky, jak se ke své sestře chovají a pečují o ni,“ přiblížila Kurková.

Oba ji prý neustále pusinkují, stejně jako rodiče. „Chudák si musí říkat, ať už s tím přestaneme,“ smála se. Od většiny svých kolegyň se liší. První dítě měla již ve 25 letech a nyní je už trojnásobnou maminkou. Nadále si udržuje štíhlou postavu. „Hodně to záleží na tom, jak se cítíte a chováte. Pomáhá i to, že mám dva syny,“ podotkla. Ti ji prý pěkně prohánějí.

Supermodelka prý nekouří a příliš nepije. „Pomáhají mi i dobré produkty na pleť. Kluky pak učím, aby mi masírovali nohy a záda,“ pokračovala Kurková.

Nic krásnějšího jsem nezažila

Mnohé může překvapit, jakým způsobem světově úspěšná modelka přivedla na svět všechny své potomky – porodem do vody u sebe doma. „Už to pro mě bylo normální. Je to opravdu krásné. Poprvé jsme s manželem hodně studovali, jak to celé funguje. V té době jsem žila v New Yorku, kde je běžné, že do sebe ženy nechávají řezat. To jsem nechtěla,“ vzpomínala. Byla toho názoru, že pokud je zdravá, nechce, aby do ní někdo řezal, když může na svět přivést dítě přirozenou cestou.

„Miluji vodu a dávalo mi to tak smysl. Taky jsem se bála, a kdybych musela, do nemocnice bych samozřejmě šla. Měla jsem svoji porodní asistentku, se kterou jsem pracovala a podstoupila všechna vyšetření,“ pokračovala.

Vyzdvihla i to, že díky domácímu porodu mohl u příchodu dětí být i její manžel. „Vše proběhlo v pořádku. Bylo to hodně emocionální. Je to nejkrásnější zážitek, který dosud mám,“ uzavřela Kurková. Dodala, že nic krásnějšího už nezažije.

Tagy: