Muž okradl plastovou figurínu na Luční boudě. V její mikině se pak vydal do hor

Okradená figurína

Neuvěřitelnou drzost předvedl návštěvník krkonošské Luční boudy. Svlékl značkové sportovní oblečení z plastové figuríny stojící u vchodu do recepce objektu. S mikinou v ceně několika tisíc korun pak odešel. Zřejmě ale netušil, že ho po celou dobu snímá bezpečnostní kamera.

Vše se odehrálo za bílého dne. Z kamerových záběrů je patrné, že muž šel najisto. Počkal si, až odejdou ostatní návštěvníci z dohledu, a poté několika zručnými pohyby plastovou modelku svlékl.

„Možná se chtěl podívat, jaké má spodní prádlo. Bohužel si ale nechal na ruce její mikinu, asi náhodou,“ okomentovala ve vysílání CNN Prima News nezvyklou situaci majitelka Luční boudy Klára Sovová. O tom, zda šlo o náhodu, by se nejspíš dalo diskutovat. Na muži středního věku prý nebyla znát nervozita ani amatérismus. „Z toho videa až čiší jakási profesionalita. Trochu mě to děsí,“ přiznala Sovová.

Poprvé za 10 let

Jakmile se muži podařilo mikinu získat, dal se zcela nenápadně a zároveň suverénně na odchod. Svůj úlovek přitom nechal všem na očích. Před dveřmi na něj navíc čekala partnerka a dvě děti školního věku. „Jsme zklamaní, protože tohle návštěvníci Luční boudy běžně nedělají. S takovou situací se setkáváme poprvé za 10 let,“ dodala Sovová.

Majitelka boudy doufá, že si muž vše rozmyslí a oblečení vrátí. Už kvůli samotné figuríně. „Já bych byla moc ráda, kdyby to napravil, protože ta holka je tam teďka chudák úplně nahá,“ povzdechla si. V takovém případě by podle Sovové vedení Luční boudy vše vyřešilo domluvou.

Tagy: