Slovák dával manželce tajně pervitin. Chtěl s ní mít víc sexu, místo toho skončil ve vazbě

Policie Slovenské republiky (ilustrační foto)

Muž dával manželce do nápojů drogy

Žena ve slovenském městě Bánovce nad Bebravou udala svého manžela s tím, že jí tajně podává omamné látky. Šestadvacetiletý podezřelý se následně vyšetřovatelům přiznal k tomu, že své drahé polovičce opravdu dával pervitin kvůli tomu, aby zvýšil její sexuální libido. Policie ho obvinila z šíření toxikomanie a dalších trestných činů, informovala slovenská média.

Žena si nedokázala vysvětlit, proč se jí v posledních několika měsících zhoršuje zdravotní stav, uvedl slovenský web Pravda. „Poškozená žena měla rozšířené zorničky, neovladatelné pohyby těla a sucho v ústech. Trpěla také nervozitou a nespavostí,“ upřesnila policejní mluvčí Katarína Kuzmová.

ČTĚTE DÁLE: Novotný kritiku ustál, zůstává členem ODS. Musíme umět odpouštět, prohlásil Benda

Původně se žena domnívala, že její stav pramení z přepracování. Až později začala podezřívat svého manžela z travičství. Žena si udělala test na drogy a měla pozitivní výsledek. Okamžitě se obrátila na policii, upřesnil web Noviny.sk.

„Policie muže zadržela. Zároveň se u něj našly čtyři sáčky s bílou krystalickou látkou,“ popsala průběh vyšetřování Kuzmová. „Na základě předběžných expertíz se jednalo o metamfetamin (pervitin, pozn. aut.),“ dodala.

Muž se po zatčení k podávání drog své ženě přiznal. „Během výslechu se ke skutkům vyjadřovat nechtěl. Řekl jen, že činy přiznává, lituje toho a manželce ublížit nechtěl,“ uvedl mluvčí Krajského soudu v Trenčíně Roman Tarabus. Motivem mělo být zvýšení ženiny sexuální touhy.

Muž nyní čelí obvinění z trestného činu šíření toxikomanie a z dalších deliktů. „Soudce poslal obviněného do takzvané preventivní vazby. Existuje obava, že by při ponechání na svobodě pokračoval v trestné činnosti,“ vysvětlil rozhodnutí soudu Tarabus.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Výheň Evropy. Češi by se u moře mohli setkat s téměř 50 °C. Jih straší pekelná předpověď

Tagy:
drogy policie Trenčín metamfetamin libido Bánovce nad Bebravou Katarína Kuzmová