Na Pražském okruhu se srazily kamiony. Hasiči vyprošťovali řidiče z úplně zničené kabiny

Provoz na 17. kilometru Pražského okruhu ve směru od Ruzyně k dálnici D1 byl v úterý zhruba hodinu přerušen kvůli srážce dvou kamionů. Auta se srazila u sjezdu k ulici K Barrandovu. Jednoho z řidičů museli hasiči vyprostit, utrpěl mnohočetná zranění, včetně poranění hlavy, uvedli záchranáři na Twitteru. Mluvčí ŘSD Jan Rýdl krátce po poledni tamtéž informoval, že provoz v místě nehody byl obnoven jedním jízdním pruhem.

Nehoda dvou nákladních aut se stala kolem 11:00, uvedl policejní mluvčí Jan Rybanský. Podle fotografií zveřejněných hasiči na Twitteru mělo jedno z havarovaných aut výrazně poničenou kabinu.

„Jedná se o velmi komplikované vyproštění,“ uvedli hasiči. Kolem 11:30 informovali na Twitteru, že se řidiče už podařilo dostat ven a předat záchranářům.

Pražská záchranná služba uvedla, že muž utrpěl mnohočetná poranění, včetně vážného úrazu hlavy. V umělém spánku byl převezen do nemocnice v Motole.

Tagy:
dopravní nehoda kamion Hasičský záchranný sbor zdravotnická záchranná služba Barrandov Pražský okruh Ruzyně Policie České republiky