Dálnici D1 zablokoval kamion převrácený na bok. Omezení trvalo několik hodin

Na dálnici D1 na Benešovsku narazilo v úterý ráno nákladní auto do svodidel a převrátilo se na bok. Vytekly z něj pohonné hmoty, což zkomplikovalo odklízení následků nehody, kvůli čemuž byl uzavřen směr na Prahu. Nikdo se však nezranil. Doprava byla omezena až do úterního poledne, informoval web Novinky.

Dálnici D1 na 65. kilometru směrem na Prahu na Benešovsku od brzkého rána blokoval převrácený kamion. Při jízdě narazil do středových svodidel a vytekly z něj pohonné hmoty, napsal web Novinky. To značně zkomplikovalo odklízení následků nehody. Incident si nevyžádal zraněné.

ČTĚTE TAKÉ: Hromadná nehoda šesti vozů na D46. Provoz stál několik hodin, jeden pruh už je průjezdný

Doprava se měla podle odhadů silničářů vrátit do normálu okolo 14. hodiny, hlavní tah na Prahu však byl zcela průjezdný již po poledni.

Podle Ředitelství silnic a dálnic policie odkláněla dopravu na 66. kilometru u výjezdu směrem na Loket. Zpět se řidiči mohli dostat na exitu 56.

Proč řidič kamionu vjel do svodidel, prozatím není jasné. Nehodu vyšetřuje policie, její mluvčí Barbora Schneeweisová potvrdila, že účastníkem nehody byl pouze nákladní vůz.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Putin málem zavinil nehodu, ukazuje video. Udělal začátečnickou chybu, zmátl i ochranku

Tagy:
nehoda doprava kamion svodidla Dálnice D1 okres Benešov