Chyba za chybou. Nešikovný zloděj vzal útokem trafiku v Praze, ukořistil jen vsazené tikety

Nešikovný zloděj se vloupal do trafiky v Praze

Nešikovný zloděj se vloupal do trafiky v Praze

Neúspěšného zloděje hledají pražští policisté. Vloupal se do trafiky, odkud si nakonec neodnesl nic cenného. Celou dobu ho navíc ještě natáčely kamery, a tak policisté dobře vědí, jak zatím neznámý muž vypadá. Podívejte se na reportáž z Krimi zpráv v úvodu článku. Třeba ho poznáte.

Vybavený šroubováky a maskovaný jen kšiltovkou se vydal neznámý zloděj na svou výpravu. Jenže dělal jednu chybu za druhou. Při páčení dveří si nevšiml, že ho přímo přes sklo natáčí kamera. Pak rychle přešel za pult, kde prohledával šuplíky. Jeden dokonce vypáčil, ale drobné mince ho nezajímaly.

ČTĚTE TAKÉ: Zvrat v tragédii u Hradce: Muž naložil zabitou manželku do auta, po nárazu do stromu zemřel

„Sebral mi akorát desky, kde jsme měli tikety a různá telefonní čísla. Protože desky byly poměrně tlusté, tak si asi myslel, že v nich jsou peníze.  Naštěstí tady hotovost nenechávám, nejsem hloupá. Nic jiného nevzal, ani cigarety nebo alkohol,“ řekla CNN Prima NEWS majitelka obchodu Maria Špachtová.

Z trafiky poté muž rychle odešel a asi se pak nejspíš hodně divil, když složku prohledal a zjistil, že je uvnitř jen pár vsazených tiketů. Ovšem i kdyby byly výherní, nebylo by mu to nic platné.

„Nahlásila bych to Sazce a zloděj by nic nedostal, takže mi to je v podstatě úplně jedno. Akorát jsem zaplatila za starého pána, kterému sázím, protože je nemohoucí a nechodí. Za tiket jsem musela dát 960 korun,“ uvedla majitelka trafiky.

Přesto způsobil škodu za 30 tisíc

Celou dobu zloděje přitom natáčela další bezpečnostní kamera. Policisté tak velmi dobře vědí, jak muž vypadá, jen zatím neznají jeho totožnost. Zároveň nevylučují, že kromě vykradení této trafiky toho může mít muž na svědomí ještě daleko víc.

„Celým případem se v současné době zabýváme pro podezření ze spáchání trestného činu krádež a poškození cizí věci, za což pachateli v případě dopadení a odsouzení hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi,“ řekla CNN Prima NEWS mluvčí pražské policie Voleta Siřišťová.

Přestože nic neodnesl, i tak je škoda poměrně vysoká a přesahuje 30 tisíc korun „Neuspěl, akorát mi zničil dveře, takže musím dělat nové, stejně jako nové zabezpečení,“ dodala majitelka.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Policisté na Třebíčsku opět pátrali v lesích po zakopaných mrtvolách

Tagy: