Bývalý hokejista Petr Nedvěd je rozvedený: Po avantýře na „zlatém“ večírku přiznal pravdu

Generální manažer české hokejové reprezentace Petr Nedvěd je už půl roku rozvedený. On sám to potvrdil deníku Blesk. Přiznání přišlo poté, co byl po oslavě hokejového triumfu vyfotografován ruku v ruce s neznámou blondýnkou.

Po bujarých oslavách vítězného utkání české reprezentace v pražských barech byl dvaapadesátiletý bývalý hokejista načapán v těsném objetí s neznámou ženou, která ale nebyla jeho devětadvacetiletá manželka Nicole, napsal deník Blesk.

ČTĚTE TAKÉ: Nejmladší dcera Karla Gotta slaví narozeniny. Nelly Sofie už zazářila ve dvou filmech

To řadu fanoušků znepokojilo, a tak musel Nedvěd s pravdou ven. „S Nicole jsme už rozvedeni, je to půl roku. A nežijeme spolu už přes rok,“ sdělil deníku Blesk.

A zprávu potvrdila na sociální síti Instagram i Nicole. „S Petrem už nějakou dobu netvoříme pár, takže je to svobodný člověk,“ napsala v narážce na to, že podobné avantýry si v tuto chvíli může její bývalý manžel dovolit.

„Po tom, co se objevily ty fotky, jsem Nicole volal a ta už z toho měla srandu. Její Instagram během dvou hodin zaplavila spousta komentářů, takže prý hned věděla, že se něco děje,“ upřesnil Nedvěd.

S bývalou manželkou, s níž tvořil pár od roku 2017, tak zřejmě i nadále dobře vychází a nedělají si naschvály ani ve výchově jejich čtyřleté dcery Naomi. „Máme střídavou péči týden – týden. Malé budou za chvíli čtyři roky, zvládá to perfektně, což je pro nás ze všeho nejdůležitější,“ vysvětlil.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Suchánka zatkla policie, Genzer byl šprt, práskli na sebe kolegové. Čeho se nejvíce bojí?

Tagy:
Instagram Nicole Nedvědová MS v hokeji 2024 hokej Petr Nedvěd