Suchánka zatkla policie, Genzer byl šprt, práskli na sebe kolegové. Čeho se nejvíce bojí?

Již přes deset let září v oblíbeném zábavném pořadu Partička.

Michal Suchánek a Richard Genzer v 7 pádech Honzy Dědka

Herec Michal Suchánek v talkshow 7 pádů Honzy Dědka přiznal, že ho kdysi zatkla policie: „Přimotal jsem se k jedné skupině, která vykradla trafiku nebo odcizila vozidlo,“ vysvětlil. Jeho kolega Richard Genzer ho prý chtěl „trumfnout“, a tak bez dovolení lezl na lešení. Oba hosté pořadu prozradili i své zvláštní zvyky a zavzpomínali na vzájemné seznámení.

Michal Suchánek a Richard Genzer se znají už od školních let. „Já byl jedničkář a šprt,“ pronesl Genzer v pořadu 7 pádů Honzy Dědka. „Všichni ho ale měli rádi,“ doplnil kolegu Suchánek.

ČTĚTE TAKÉ: Děti Pitta a Jolieové se distancují od slavného otce. Dcera Vivienne se zbavila jeho příjmení

Ten se prý při studiích chytnul špatné party a dokonce skončil i v klepetech. „Přimotal jsem se k jedné skupině, která vykradla trafiku a odcizila vozidlo, zatkla mě policie,“ prásknul na sebe Suchánek.

„Richard mě chtěl trumfnout, když jsme se o tom bavili. Řekl, že vlezl do prvního patra lešení na Staroměstském náměstí. Přijela policie a řekla mu, aby slezl, tak slezl,“ vyprávěl pobaveně Suchánek.

Suchánka s Genzerem spojuje nejen letité přátelství, ale teď i dva projekty na Primě, seriál Chataři ze Švihova, který Suchánek napsal a zrežíroval a Genzerovi v něm dal roli, a také Partička.

S Partičkou je televize odmítaly

Cesta Partičky na obrazovky ale byla trnitá. Nějaký čas trvalo, než si zábavný pořad prosadili. „Na jedné televizi nám s tímto projektem nevěřili, na druhé televizi nás s ním chtěli vyhodit. Četl jsem jenom, že jsme otřesní a nikdo to nechápe,“ zavzpomínal Suchánek.

Za nějakou dobu však začal pořad sklízet u diváků úspěch. „Po čase se to stalo fenoménem v zábavě,“ připomněl Suchánek.

Partička je navíc jediný projekt, který donutí Suchánka vstoupit na divadelní jeviště. „Michal přestal hrát divadlo kvůli tomu, že na něj koukali lidi. Já mám lidi celkem rád. Teda ne všechny,“ prásknul na parťáka Genzer. „On má strašně rád lidi. Když jsme ještě vystupovali ve dvojici, nutil mě chodit mezi ně, aby mi ukázal, jak je to dobré,“ vyprávěl naoko otráveně Suchánek. „Lidi nabíjej, teda jeho ne,“ dodal Genzer.

Podivné zvyky

Oba komici mají i podivné zvyky. Michal Suchánek například zkupuje ledničky do auta. „Musím mít v autě lednici. Prošel jsem si těma, co dělají jenom huhuhu, ale už mám kompresorový lednice. Už se do toho auta skoro nikdo nevejde. Dal jsem ji za přední sedadlo, a to jsem posunul úplně dopředu, takže spolujezdec sedí jak v motokáře,“ popsal Suchánek.

Genzerovi zase musí permanentně hrát televize. „Já nechávám doma rozsvíceno a musí hrát televize, když přicházím domů. Mám to rád. Mám to od té doby, co jsem viděl Mlčení jehňátek. Nemám domácího mazlíčka, ale jsem rád, když se doma něco ozývá,“ prozradil.

„A bojím se tmy. Fakt. Proto nespím. Sleduji horory, takže když jdu na záchod, dívám se, jestli tam není had,“ doplnil Genzer.

Kromě Richarda Genzera a Michala Suchánka si moderátor Honza Dědek pozval do Švandova divadla také muzikanta Ivana Hlase, fotbalistu Milana Baroše a stylistu Lukáše Macháčka. Premiérový díl sledujte v úterý 28. května ve 21:35 na Primě.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Malásek o těžké nehodě: Obě ruce jsem měl do pravého úhlu, lékaři mě sešroubovali železy

Tagy: