Zvrat v případu vraždy starosty z Tachovska. Policie lapila podezřelé, tělo měli zapálit v autě

Zapálený starosta v autě

Zapálený starosta v autě

Policie v případu vraždy muže, jehož tělo se našlo začátkem října v ohořelém autě na Tachovsku, zadržela tři podezřelé. Kriminalisté o tom informovali na síti X s tím, že vyšetřování stále pokračuje. Další podrobnosti zatím policisté neuvedli. Podle informací CNN Prima NEWS byl zavražděný starostou obce Myslinky na Plzeňsku. Jeho úmrtí CNN Prima NEWS potvrdila tamní místostarostka.

„V současné době probíhají procesní úkony a případem se i nadále zabývají krajští kriminalisté. Jakmile to bude možné, budeme informovat o dalším vývoji trestního řízení,“ informovala policie.

ČTĚTE TAKÉ: Vražda starosty na Tachovsku? Policie už zná totožnost ohořelého lidského těla z auta

Nález ohořelého lidského těla v osobním autě nedaleko Benešovic na Tachovsku ohlásila náhodná chodkyně na policii 4. října 2023. U požáru byli jako první hasiči. Automobil už podle nich nehořel a požárníci na místě pouze hasili doutnající hrabanku v okolí několika metrů od vozu. Policie původně totožnost mrtvého neznala. Pitva následně potvrdila násilnou smrt.

Podle informací CNN Prima NEWS je mrtvým starosta malé obce Myslinky na severním Plzeňsku. Kromě toho měl také podnikat ve stavebnictví.

„Já ho znám jen jako starostu. Byl skvělý a bezproblémový chlap. Lidi ho tady měli rádi. Ale jestli měl v práci nějaké problémy, to nevím. My ještě nemáme na obci ani parte, proto nevisí ani prapor,“ řekla pro CNN Prima NEWS místostarostka obce Hana Čermáková.

Podle webu Krimi-Plzeň jsou podezřelými bývalá manželka zavražděného muže a další dva muži, které kriminalisté zadrželi v Praze a Kralupech nad Vltavou. Motivem byly údajně spory o majetek mezi bývalými manželi.

Tagy:
policie vražda okres Tachov