Vražda starosty na Tachovsku? Policie už zná totožnost ohořelého lidského těla z auta

Zapálený starosta v autě

Nové informace kolem vraždy na Tachovsku

Nález ohořelého lidského těla v osobním autě nedaleko Benešovic na Tachovsku policie vyšetřuje jako vraždu. Řekla to policejní mluvčí Michaela Raindlová. Potvrdila, že policie už zná totožnost oběti, sdělila pouze, že to byl muž. Jakékoliv další informace o oběti, místu činu či o vyšetřování policie neuvedla.

„Na základě výsledků soudní pitvy, dosud provedených expertiz a zjištěných skutkových okolností prověřujeme tento případ pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy. Ve věci nadále probíhají úkony trestního řízení,“ uvedla policie na síti X.

Není jasné, zda za smrtí muže stojí někdo další. Podle informací CNN Prima NEWS je zemřelý muž starosta obce Myslinky na Plzeňsku. Že je po smrti, potvrdila tamní místostarostka.

„Já ho znám jen jako starostu. Byl skvělý a bezproblémový chlap. Lidi ho tady mají rádi. Ale jestli měl v práci nějaké problémy, to nevím. My ještě nemáme na obci ani parte, proto nevisí ani prapor,“ řekla místostarostka obce Hana Čermáková zdrceně.

Ohořelý automobil s mrtvým člověkem uvnitř našla minulý týden ve středu odpoledne kolemjdoucí v lese nedaleko Benešovic. U požáru byli jako první hasiči. Automobil už podle nich nehořel a hasiči na místě pouze hasili doutnající hrabanku v okolí několika metrů od vozu.

Tagy: