Poslední Vánoce Trumpových v Bílém domě: Melania odhalila velkolepou výzdobu

Chodby Bílého domu lemují menší stromy sladěné do červené barvy symbolizující hrdost a statečnost.

Rok se s rokem sešel a první dáma USA Melania Trumpová se na sociálních sítích opět pochlubila opulentní vánoční výzdobou Bílého domu. I když jde o její poslední Vánoce v roli první dámy, neponechala nic náhodě a vše je do detailů vyladěné.

Odhalení vánoční výzdoby v Bílém domě je každoroční velkou událostí. Bývalá modelka a současná první dáma USA Melania Trumpová na dokonale laděné dekoraci pracuje vždy s početným týmem, a to už několik měsíců předem.

Téměř šestimetrový strom již tradičně stojí v modré místnosti, ve které musí být vždy sundaný lustr, aby se do ní vešel. Chodby do místnosti, kterou zaplnila majestátní jedle Fraserova, lemují menší stromy sladěné do červené barvy symbolizující hrdost a statečnost.

Samotný strom v modré místnosti hraje zlato-žlutými barvami, které představují světlejší zítřky amerických dětí. Zdobí jej také ozdoby malované studenty z celé země.

Modré ozdoby zase symbolizují vytrvalost a spravedlnost a vzdávají hold americkým hrdinům a jejich rodinám. Rodiny, které se do zdobení letos zapojily, umístily na strom ozdoby se jménem svého člena, který padl ve službě státu.

Atmosféru Vánoc v Bílém domě dokreslují bílá světýlka zdobící ostatní stromky a dekorace ve všech dalších místnostech. Tématem letošních Vánoc je „America the Beautiful“, v překladu Krásná Amerika.

Tagy: