Přípravy na svatbu Bohuše a Lucinky v plném proudu: Zpěvák si nechal vytetovat vlasy

Chystá se dlouho očekávaná svatba. Přítelkyně Bohuše Matuše už odpočítává každý den, aby byla o něco starší, vlastně tedy plnoletá, a zpěvák se zase snaží vypadat o něco mladší. Což se dá pochopit, když je mezi partnery třicetiletý věkový rozdíl.

Datum osmnáctých narozenin zpěvákovy partnerky se blíží a s ním i svatba, kterou si na 12. květen naplánovali. Největším dárkem pro Lucii tak bude Bohušovo ANO. „Musím říct, že se pilně připravujeme, Lucinka už měla rozlučku, byla celou noc pryč, nevím, kde lítala, ale vrátila se mi v celku,“ vypráví zpěvák Bohuš Matuš. Párty Lucince připravila Monika Sommerová, zpěvačka a jejich společná kamarádka.

„Máme povoleno zatím 30 hostů, ale Lucinka pozvala na raut potom asi dalších 150 lidí,“ dodává Matuš. Na svatbu dorazí například lékař Janeček, který se má zhostit důležité role. „Začali jsme spolu spolupracovat před osmi lety, on mi moc pomohl, tak bych chtěl, aby mi šel za svědka,“ líčí Matuš.

Se svatbou nečekali, i když nejsou podmínky kvůli koronaviru nejpříznivější, Matuš totiž chtěl dostát svému slibu. Včas myslel i na to, aby se ve svatební den dobře cítil a vedle mladinké maminky a prvorozené dcerky vypadal o pár let mladší. Proto si nechal vytetovat vlasy.

„Hrozně moc se těším, že půjdu někde bez šátku, protože jsem se rozhodl, že si udělám permanentní tetování, člověk pak nemá hlavu jako koleno,“ přiznává. Tetování ho vůbec nebolelo, naopak si to užíval. „Bude mi za dva roky padesát a podívejte se, jak vypadám,“ pochvaluje si nový vzhled.

A Lucince se to prý líbí. „Nejdřív se bála, co to budu mít na hlavě, ale je spokojená a já se budu cítit líp, vždycky mi to vadilo,“ dodává. Budoucí nevěsta už může být v klidu, i pokud jde o svatební šaty a briliantové náušničky pro dceru Natálku.

Tagy: