Samková tráví vánoční svátky v Praze. Který dárek jí udělal největší radost?

Snowboardistka Eva Samková na Mistrovství světa vybojovala zlatou medaili.

Rozhovor s Evou Samkovou

Snad každého vystrašila zpráva, že snowboardcrossařka Eva Samková si při závodu zlomila oba kotníky. Eva je ale bojovnice a nevzdává se. Nyní podstupuje rehabilitaci, ale také odpočívá. Který vánoční dárek jí udělal obzvlášť radost?

Eva Samková tráví vánoční svátky v Praze. Rehabilituje s vyhlášeným fyzioterapeutem Pavlem Kolářem. Doma o ni pečuje partner Marek Adamczyk, který je na jednu stranu rád, že má Evu nablízku. „Samozřejmě by byl radši, kdybych se mohla hýbat, ale stará se o mě krásně. To je největší pomoc,“ má jasno Samková.

Co dostala od Ježíška?

Drží jí i podpora její největší kamarádky, zpěvačky Báry Polákové. „Evka je jeden z nejsilnějších lidí, které jsem kdy v životě potkala. Je to bojovník i víla. Je to závodník i bohyně. Je to fontána odvahy, energie, odhodlanosti. Je to kámoška. Nelze ji nemilovat. A nelze si celým srdcem nepřát, aby se kotníčky brzy zahojily a ona mohla zase běhat, závodit i tančit,“ sdělila Poláková.

Eva dostala spoustu vánočních dárků, včetně podpory od svých fanoušků. Jeden jí v této době obzvláště potěšil. „Projektor s plátnem. Člověk může pouštět na velké plátno filmy, na to mám i teď trochu víc času, tak jsem ráda,“ prozradila Samková.

Tagy: