Seriál Dobré zprávy nekončí. Natáčení bude pokračovat i po novém roce, říká manažer

Herci seriálu Dobré zprávy

Dobré zprávy (4) - upoutávka

Nový seriál Dobré zprávy televize Prima se teprve rozjíždí a diváci se stále mají na co těšit. Řekl to PR manažer seriálu Josef Ducký. Vyvrátil zároveň spekulace o tom, že by měl seriál skončit už na konci roku.

„Natáčení seriálu Dobré zprávy pokračuje. Není pravdou, že by měl skončit na konci roku. Dějové linky se teprve rozjíždějí a diváci se stále mají na co těšit,“ řekl PR manažer seriálu Josef Ducký.

Dobré zprávy uvedla televize Prima na obrazovky teprve koncem října. Nový seriál vypráví příběh vesnické dívky Báry, která získá stáž v redakci Dobrých zpráv, jež obdivuje, a tím si začne plnit své sny. Nejen díky ní tak televizní diváci uvidí, co se děje za kamerami, když jsou vypnuté.

Seriál je také plný známých tváří. Nechybí například Vladimír Polívka nebo Veronika Žilková, která ztvárňuje roli matky producenta. „Hraju matku Vladimíra Polívky. Hrozně děkuju scénáristům, že mi vymysleli takovou hippies matku, která tomu svému synovy leze, myslím, dost na nervy,“ popsala pobaveně herečka.

„Já jsem producent televize Dobré zprávy Ondřej Toman. Řeším svoji práci, která je pro mě nejdůležitější, a do toho mi to všechno komplikuje paradoxně žena, ale ne moje manželka nebo přítelkyně, ale moje máma,“ prozradil zápletku Polívka.

Hlavní roli pak ztvárňuje Natálie Halousková. Hereckého parťáka jí dělá právě Vladimír Polívka, se kterým jsou už sehrané duo. Moderátory Dobrých zpráv jsou Sára Rychlíková a Jan Fanta.

Tagy: