Obří diamant a porušení zásady. Brzobohatý s Písařovicovou se v ráji zasnoubili

Novinářka Daniela Písařovicová se zasnoubila s hudebníkem Ondřejem Brzobohatým. Redakci Showtime to potvrdila sama budoucí nevěsta. Žádost o ruku zazněla během dovolené na Maledivách. Brzobohatý už dříve v souvislosti s pobytem v dovolenkovém ráji porušil zásadu a o svém soukromí informoval na sociální síti. Písařovicová půjde k oltáři poprvé, její partner se ožení již potřetí.

Písařovicová ukázala zásnubní prsten na charitativní akci podporující pacienty s ALS. Není to ledajaký šperk, třpytí se na něm veliký diamant. Redakci Showtime zásnuby potvrdila sama novinářka.

ČTĚTE TAKÉ: S Jordym zůstanu asi napořád. Má něco, co už žádný jiný muž mít nebude, přiznává Smetana

Pár strávil dovolenou na luxusním souostroví na začátku května. „Porušuji zásadu sdílet svůj osobní život na Instagram. A to z čiré radosti z životního štěstí, které přeju úplně všem. Milujte se! Stojí to sakra za to!“ napsal Brzobohatý na sociální síť spolu s fotkou své snoubenky.

Písařovicová bude kráčet k oltáři poprvé, zato Brzobohatý byl ženatý už dvakrát.

Manželství s produkční Johanou a Miss World 2006 Taťánou Kuchařovou se však rozpadla. S modelkou navíc Brzobohatý stále svádí bitvu přes právníky kvůli anulaci církevního sňatku.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Brzobohatý žaluje Kuchařovou:

Tagy: