Diváci seriálu ZOO se loučí s Haďákem. Herec Bilina vzpomněl na hroší lejno. Co chystá teď?

Herec Šimon Bilina, televizním divákům známý jako Adam „Haďák“ Hruška, patřil v seriálu ZOO k nejoblíbenějším postavám. Jak to tak ale bývá, scénáristé rádi vymýšlejí zvraty. A tak se diváci museli v úterý s Bilinou rozloučit. Podle scénáře totiž odletěl do Amazonie.

Šimon Bilina zažil během natáčení mezi zvířaty spoustu nečekaných a někdy i dost zábavných situací. Reportéři z redakce Showtime se ho zeptali, na co nikdy nezapomene. „Jako Haďák jsem jednou pronásledoval padoucha a musel jsem přeběhnout přes most. Chtěl jsem být akčnější, a tak jsem se rozhodl, že přeskočím potůček. Skočil jsem a dopad do obrovského hrošího lejna,“ zavzpomínal Bilina na vtipnou historku z natáčení.

Ačkoliv ho mrzí, že ze seriálu odchází, už ví, čemu se bude místo natáčení věnovat. „Bude mi to tady chybět, ale zároveň se budu moci věnovat více hudbě a budu moci načerpat novou inspiraci. Třeba sám také někam odjedu,“ řekl v pořadu Showtime Bilina s tím, že letět do ciziny ale rozhodně v plánu nemá.

„Stačí mi i Čechy. Mohu odjet někam do lesa, sám nebo s přítelkyní, jen tak meditovat,“ pokračoval. A kdo mu bude ze seriálu ZOO nejvíce chybět? „Lidi, lidi a zase lidi,“ svěřil se herec. Nejvíce se Bilina na televizních obrazovkách objevoval po boku Michaely Pecháčkové alias Sid. „Vždycky se spolu smějeme. Je krásné mít vedle sebe parťáka, se kterým se dá takhle krásně být na tom světě,“ řekl Bilina.

Reportéři pořadu Showtime se zúčastnili také natáčení seriálu ZOO. Konkrétně scény, během které se Sid s Haďákem loučí. „Šimona mám moc ráda. Je vřelý a přátelský. Je báječný,“ řekla Pecháčková. Zda mezi nimi přeskočila během natáčení jiskra? Přiznala, že ne. „Jsme jenom skvělí kamarádi,“ doplnila.

Tagy: