Herečka Dana Syslová exkluzivně: Proč skočila s padákem a co jí dělá radost?

Herečka Dana Syslová poskytla pro Showtime exkluzivní rozhovor.

Dana Syslová poskytla vzácný rozhovor

Herečka Dana Syslová rozhovory téměř neposkytuje. Pro pořad Showtime ale udělala výjimku. Nyní 78letá herečka se rozpovídala třeba o skoku s padákem, který jí k 65. narozeninám daroval kolega Aleš Cibulka. Zmínila také, co jí dělá radost.

Herečka Dana Syslová poskytla redaktorce Showtime rozhovor během natáčení charitativního klipu. „Jestli si něčeho opravdu vážím a strašně mě to dojímá, tak je to, když někdo nemůže nebo je nějak špatnej, ale přesto dělá úžasné věci. To mě tak bere za srdce. Děláme to pro lidi, aby se nashromáždily nějaké peníze,“ řekla Syslová během natáčení. Do divadla se jí prý občas už nechce. „Když tam ale přijdu, tak je to jako kdybych vyměnila kůži, a pak mi to dělá radost,“ uvedla.

Radost jí prý dělá také příroda. „Miluju chodit do lesa se psem, to mě nabíjí za každého počasí,“ sdělila Syslová, která má ráda i hory. „Teď už to moc nejde, protože mě bolí nohy, takže bych tu tisícovku už asi nevylezla. Lezla jsem ale všude možně,“ líčila herečka.

Pro Showtime se také rozpovídala o překvapení k narozeninám, které si pro ni připravil kolega Aleš Cibulka. „Celou dobu to přede mnou tajili. Pak pro mě přijeli a odvezli mě na letiště a zařídili mi skok s padákem. Jednou po představení jsme se totiž bavili o snech a já říkala, že jsem měla sen, že lítám. No a oni to dali dohromady,“ prozradila nyní 78letá Syslová. Tehdy jí bylo 65 let.

Tagy: