Filmová Hermiona randí s mladým milionářem. Nechali se nachytat v Itálii

Emma Watsonová si svůj soukromý život dobře hlídá. Představitelka Hermiony z filmové ságy o Harrym Potterovi byla nicméně v italských Benátkách vyfocena ruku v ruce s Brandonem Greenem. Dvojice spolu údajně randí od loňského září.

32letá herečka známá z filmů o Harrym Potterovi, snímků Kráska a zvíře, Malé ženy, Kolonie nebo Noe není ohledně svých partnerů příliš sdílná. Na rozdíl od jiných celebrit, které na sociálních sítích dokumentují každý svůj krok, Watsonová zůstává tajemnou. Jejího přítele tak fanoušci většinou poznají, až když ji s ním zachytí fotografové.

V Benátkách ji vyfotili s Brandonem Greenem (29), když se ruku v ruce procházeli italským městem. Dvojice pak spolu údajně odjela vodním taxi, píší britská média. Green je jedním ze dvou dědiců sira Philipa Greena. Podnikatele, který založil řetězce jako Topshop, Dorothy Perkins nebo Burton. Jeho impérium se sice kvůli covidu rozpadlo, i tak se ale jeho majetek odhaduje v přepočtu na téměř 30 miliard korun. K dispozici má také několik jachet i soukromé letadlo.

Watsonová dříve prozradila, že na on-line seznamky není a spoléhá se v tomto směru například na bývalé spolužáky z univerzity a kamarády mimo film. „Moji přátelé jsou velmi dobří v tom mi někoho dohodit,“ řekla pro Vogue v roce 2017.

Watsonovou s Greenem spojuje mimo jiné zájem o ekologii a ochranu životního prostředí. Dvojice spolu byla poprvé viděna v září v Londýně v roce 2021. Ani jeden z nich se ke vztahu dosud nevyjádřil.

Tagy: