Nechutnosti jsou moje, říká dcera Jitky Asterové. Herečka prozradila svůj nejhorší zlozvyk

Herečka Anna Kameníková

Anna Kameníková odhalila své zlozvyky

Zlozvyky má každý. O svých – krajně neobvyklých – se rozpovídala pro redakci Showtime dcera Jitky Asterové, herečka Anna Kameníková, která se připravuje na novou divadelní hru. Umělkyně také brzy oslaví významné životní jubileum. S pojmem dospělosti prý ale stále zápolí.

Kameníková se momentálně připravuje na premiéru divadelního představení Národní sbírka zlozvyků. Sama jich prý má mnoho. „Ale z těch divných, o které se ve hře docela opíráme, musím zmínit, že se ráda dívám na videa, jak se mačkají beďary. To dělám často,“ přiznala se.

ČTĚTE TAKÉ: Ivan Hlas exkluzivně o boji s rakovinou: Dost drsné chvíle. Hrozilo, že už nikdy nebudu mluvit

„Obecně mám ráda nechutnosti, takže někdy koukám i na hemžení červů a tak podobně. Nevím, proč se mi to líbí. Skutečnost, že nejsem v tomto ohledu jediná, je příjemně nepříjemná,“ pronesla v rozhovoru pro Showtime.

Hra bude mít premiéru 20. března, přičemž hned druhý den oslaví herečka 30. narozeniny. „Vnímám to jako jiné narozeniny, protože se mě na to všichni už půl roku ptají, což mě dovedlo k tomu si říct, že to možná něco znamená. Asi už bych měla být dospělá,“ nadhodila.

Sama neví, jak něco takového uchopit a chovat se jako dospělý. „Asi by mi nemělo dělat problém jít do spořitelny nebo něco vyřídit na poště. Jenže pro mě to dosud problém je,“ řekla Kameníková s tím, že má hrůzu z byrokracie.

Na nepříjemné dotazy je prý ale zvyklá už od doby, kdy se vdala. „Je to jakási formalita, která takové otázky otevírá. Asi na mě bude vyvíjen ještě větší tlak ohledně založení rodiny. Snad je to všechno, doufám,“ shrnula herečka.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Dcera mi říká táto v několika jazycích, pochlubil se Vágner. Proč děti zprvu neplánoval?

Tagy: