Hlavně že jsem zdravá a slouží mi kolena, pochvaluje si Krainová. Bilancující typ není

Simona Krainová si pro fanoušky připravila překvapení.

Simona Krainová chystá pro fanoušky další překvapení

Nebyla by to Simona Krainová, kdyby svým obdivovatelům nepřipravila nějaké to překvapení. Letos to začalo odvážnými fotkami. Chystá modelka něco i na příští rok?

Simona Krainová letos šokovala veřejnost, když se pustila na půdu erotické platformy a předvedla nahé fotografie. Překvapí i příští rok? „To bych asi nebyla já, se mnou šijí všichni čerti neustále. Možná si ale dám trošku pohov a budu se věnovat rodině, na kterou jsem posledních pár měsíců skoro vůbec neměla čas,“ nechala se slyšet modelka v rozhovoru s redakcí Showtime.

ČTĚTE TAKÉ: Chci motivovat. I v 50 můžou ženy vypadat takhle skvěle, řekla Krainová a ukázala kalendář

Dodala, že se všechno snaží vyvážit. Konec starého roku strávila Simona s rodinou na Maledivách, ten nový začne v Dominikánské republice. „V Dominikáně normálně fungujeme. Na sociálních sítích je všechno možné. Moje práce je z domu, tak je jedno, jestli sedím někde v bytě v Dejvicích, anebo to dělám pod palmou, takže určitě pracovat budu,“ uvedla.

A je modelka bilancující typ? „Nejsem moc příkladný typ, že bych si zapisovala všechno a dělala si poznámky, co jsem splnila a nesplnila,“ popsala. Od padesátky prý vše přehodnotila. „Hlavně že jsem zdravá, že slouží kolena, můžu běhat, můžu se starat o děti. Taky že mě ještě pořád baví večírky a celkem mi funguje tělo i hlava,“ míní Krainová.

Tagy: