Chci motivovat. I v 50 můžou ženy vypadat takhle skvěle, řekla Krainová a ukázala kalendář

Simona Krainová vypadala během křtu kalendáře naprosto úchvatně.

Exkluzivní rozhovor Martiny Jandové s krásnou Simonou Krainovou

Modelka Simona Krainová pokřtila svůj nový kalendář a v rozhovoru s reportérkou Martinou Jandovou pro CNN Prima NEWS vysvětlila jeho poselství. Chce ženy motivovat, aby si užívaly život bez ohledu na věk. Přiznala také, že dostala exkluzivní nabídku od zahraniční agentury, která se stará o hvězdy v cizině.

Padesátiletá Krainová svůj kalendář pojmenovala Love your Age (miluj svůj věk). „Žena by měla milovat život a měla by se naučit milovat i svůj věk. Proto, aby mohla na sobě pracovat. Měla by se mít ráda, respektovat se a ne pořád jen dělat něco pro druhé a podle jejich pravidel. Měla by najít sama sebe,“ vysvětlila. Uvnitř její fanoušci naleznou několik aktů.

ČTĚTE TAKÉ: Václav Neckář promluvil o rozpadu Golden Kids. Co říká na spor Vondráčkové s Kubišovou?

Inspiruje ostatní ženy

Podle modelky je nejen pro muže, ale i pro ženy. „Je to motivační kalendář, aby se ostatní dámy podívaly na to, jak může vypadat i padesátiletá žena, která se o sebe stará. Není to jenom genetika, nejsou to jenom plastické zákroky, jak někdo píše,“ nastínila Krainová v rozhovoru.

„Ženy by měly žít podle svých pravidel a ne podle toho, co jim neustále diktuje a určuje společnost, protože život je tak krátký, že nevíme, kdy přijde moment, kdy odejdeme ze světa. Měli bychom vytěžit maximum, hodně se smát a užívat si. I když to někdy nejde, měli bychom se snažit myslet pozitivně, o tom je celý kalendář. Je to taková nespoutaná, svobodná žena, která má ráda život,“ rozpovídala se.

Miluje pracovat

Celý kalendář byl prý dřinou a odříkáním. Pracovní vytíženost ale dělá modelce, která je manželkou, Karla Vágnera mladšího, radost. „Jsem na dřině závislá. Komfortní zóna mě užírá,“ uvedla. „Neustále si potřebuji určovat další cíle. Nedokážu všechno vzdát a říct si, že mi to je jedno, protože není... Miluji život natolik, že ho chci prožít v relativně zdravém a fit těle. Je to ale i o mysli. Všechno se vším souvisí. Když se dobře cítíš v těle, máš pak dobrou náladu,“ myslí si Krainová, jež je matkou dvou synů. I oni se objevují na jedné fotografii v kalendáři.

Snímky nafotila společně se svým týmem v Dominikánské republice. A každé focení si perfektně pamatuje. „Bylo to krásné,“ okomentovala. Vše kolem kalendáře si Krainová vymyslela sama a pak to i celé zrežírovala. „Miluji to. Pokaždé oslovím tým lidí, přijdu s nějakou ptákovinou a naštěstí mám kolem sebe fajn lidi, kteří řeknou jo,“ radovala se. „Sehnala jsem peníze a dotáhla to až do konce. Teď máme krásný kalendář,“ prozradila s tím, že je na sebe pyšná. Neopomenula samozřejmě ani svůj tým a manžela, bez kterých by to nezvládla. „Jsem strašně šťastná, že mohu dělat věci, které dělám a předávat tyhle momenty ostatním,“ podotkla kráska.

V Dominikánské republice nafotila modelka zhruba tři tisíce snímku, z toho vybrali s týmem asi sto fotek. Pak následovalo další třízení. „Z těch sto fotek jsme vybrali šestnáct, nemohli jsme se na dvanácti domluvit, takže jsme za každou třetí fotku dali jednu bonusovou, konkrétně akt,“ pronesla.

Na jednom ze snímků je Krainová zachycena s tamější ženou, která ji učila vařit. „Je to moje kamarádka. Vždy mi načne kokos, dá mi napít a udělá mi oběd, protože ví, že neumím vařit,“ řekla modelka, která je velmi aktivní i na sociálních sítích.

Exkluzivní nabídka

V nedávné době bylo kolem Krainové velmi rušno a to kvůli tomu, že se rozhodla založit si účet na OnlyFans. Jak sama říká, má spousty krásných fotek, bohužel je však kvůli cenzuře nemůže postovat na Instagramu. A právě to ji vedlo k tomu zkusit i tuto platformu.

„Instagram mi pořád dával výhružky,“ připomněla a doplnila, že dostala radu, aby si zřídila účet na OnlyFans. Tehdy vůbec netušila, o co se jedná. „Pak jsem to chvilku sledovala a řekla jsem si, že to zkusím. Nevěděla jsem samozřejmě, co to způsobí,“ přiznala.

Založení účtu na platformě však přináší ovoce, a nejen v podobě finančních odměn za nasdílené fotky. Díky OnlyFans se jí dostalo velké pozornosti a v reakci na to nyní dostala exkluzivní nabídku. „Minulý týden mě kontaktovali ze zahraniční a velmi úspěšné agentury, která se stará o celebrity v cizině. Chtějí se mnou okamžitě podepsat smlouvu. Možná to bude pokračovat na zahraniční trh, z čehož mám ohromnou radost,“ svěřila.

Tagy: