Jsem to, co chtějí. Lidé si přejí vidět vyzrálou ženu, komentuje Krainová úspěch v modelingu

Simona Krainová

Simona Krainová na billboardu

Simona Krainová fotomodeling na hřebík nepověsila. Zájem klientů o ni neupadá. Krásná je i v padesáti a věkem se rozhodně netají. Pohled na stáří se podle ní změnil. Myšlení lidí se posouvá – chtějí vidět vyzrálou ženu.

Simoně Krainové je padesát, přesto se objevila na billboardu. „Když jsem kolem něj jela, říkala jsem si, jestli je ještě možný v padesáti takhle otravovat lidi. Ale je to fakt nepředstavitelný, protože si pamatuju, když mi bylo dvaadvacet a s holkami jsme si myslely, že tak ve třiceti už to bude všechno za námi,“ popsala Krainová v pořadu Showtime.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Když nejde o život, jde o ho*no, říkávala Šulcová. Hüttnerová ocenila její chlapský humor

V té době si nedokázala představit, že by se ve třiceti ještě objevila na nějaké titulní stránce časopisu. „A že to bude v padesáti ještě fungovat, to bych fakt nikdy netušila. Myšlení lidí se asi posouvá, dřív byla holka ve třiceti ‚stará‘, ale dnes chtějí vidět vyzrálou ženu, která se o sebe stará a dává druhým motivaci, že můžou ještě pořád vypadat dobře,“ uvedla Krainová.

Stáří si prý chce užít a o své tělo se stará. „Na každého člověka to čeká. Ale já si říkám, proč to prostě nezpomalit, když to jde. Když pro sebe něco děláš, tak si prodloužíš život. Vždycky jsem měla nějaký chřipky, angíny a alergie, ale to je všechno pryč. Teď mám daleko lepší imunitu, daleko lepší fyzičku, daleko líp se mi dýchá,“ sdělila.

Tagy: