Kuchařová prozradila, jak dlouho trvá nový vztah Brzobohatého: Dozvěděla jsem se to nedávno

Ondřej Brzobohatý s manželkou roky vypadali jako reklama na štěstí.

Vyjádření Kuchařové k prohlášení Brzobohatého

Herec a zpěvák Ondřej Gregor Brzobohatý a moderátorka Daniela Písařovicová tvoří údajně pár. Ani jeden z nich naši informaci sice nepotvrdil, ale ani nevyvrátil. Kdo ji ovšem potvrdil, je Ondřejova exmanželka Taťána Kuchařová.

Rozvod Ondřeje Gregora Brzobohatého a Taťány Kuchařové proběhl v polovině března a tak už bývalým manželům nic nebrání v tom, aby začali žít nový život po boku jiného partnera. Proslýchá se, že Brzobohatý chodí s moderátorkou Písařovicovou.

„Já na to nebudu odpovídat, nebudu na nic odpovídat. Říkám nebudu přikládat jakýmkoliv polínkem do bulvárního ohně,“ reagoval na otázky Brzobohatý. Soukromí si chrání i Daniela a Ondřejovo jméno na přímý dotaz nekomentovala. Během natáčení pořadu Inkognito, který brzy uvidíte na obrazovkách Primy, ovšem naznačila: „Jsem šťastná v osobním životě“.

Ondřejova bývalá manželka Taťána Kuchařová se zatím do žádného vztahu nehrne. „Jsem single, je to sranda, všichni mi někoho dohazujou,“ směje se. A co říká na Ondřejovu novou lásku? Podle jejích slov zase až tak nová není.

„Dozvěděla jsem se to nedávno. I to, že jejich vztah trvá už kolem půl roku a začal ještě za našeho manželství. Co k tomu říct... Opět to jen potvrzuje vše, co jsem už řekla, a nepřekvapuje mě to. Jsem ráda, že jsem z tohoto toxického vztahu venku a nechci další věci okolo bývalého manžela komentovat,“ napsala v SMS zprávě.

Tagy: