Ondřej Brzobohatý exkluzivně o rozvodu i novém vztahu: Život je výjimečný tím, jak plyne

Moderátorka Daniela Písařovicová a skladatel Ondřej Brzobohatý v pořadu Inkognito

Ondřej Brzobohatý promluvil

Zpěvák a skladatel Ondřej Gregor Brzobohatý se v polovině března rozvedl s Taťánou Kuchařovou a podle informací redakce ShowTime už má novou lásku. Tou má být moderátorka Daniela Písařovicová. Brzobohatý se v pořadu Showtime vyjádřil i ke své bývalé ženě a k tomu, jak vnímá rozvod.

Nyní již bývalá manželka Kuchařová v exkluzivním rozhovoru pro ShowTime zpěváka označila za patologického lháře. Redakci proto zajímalo, jak na takové označení Brzobohatý reagoval. „Viděl jsem to, ale nemůžu k tomu nic říci. Ve chvíli, kdy bych cokoliv řekl, ať už by to byla obhajoba nebo ne, tak je to pouze přikládání polínka do bulvárního ohně,“ uvedl.

Dodal, že rozvod není nikdy „fajn věc“. „Vždycky to člověka mrzí, protože se jedná o určité životní zklamání. Ale život je výjimečný v tom, že nějakým způsobem plyne a jde dál a je určitě nutné se dívat dopředu,“ pokračoval. Na dotaz, jak se cítí, uvedl, že má hlavně radost z práce. „Za tu jsem moc rád. Víc k tomu určitě říkat nebudu. Navíc jsem trochu poučen, už se nechci o svém soukromém životě moc rozmlouvat,“ podotkl.

Podle informací redakce ShowTime však má být po boku Brzobohatého nová partnerka – moderátorka Daniela Písařovicová. To skladatel odmítl komentovat. „Já na to nebudu odpovídat, nebudu na nic odpovídat. Nebudu přikládat polínko do bulvárního ohně,“ uvedl a na další otázku o moderátorce neodpovídal.

Redakce pořadu Showtime tak kontaktovala Danielu Písařovicovou. „Já se o tom vůbec nechci bavit,“ odvětila. Proto se redakce zeptala přímo – tvoří pár s Brzobohatým? „Znovu opakuji, a dělala jsem to tak i v předchozích případech, že jsem si tak celkově chránila soukromí, že to nechám bez odpovědi,“ dodala.

Daniela Písařovicová se zanedlouho objeví v pořadu televize Prima Inkognito, kde bude diváky bavit právě po boku Brzobohatého. Už v době natáčení se svěřila, že je zamilovaná. „Čas na lásku teď mám, nějaký ten prostor by tam byl. Jsem šťastná i v osobním životě,“ přiznala.

Tagy: