Maxim Turbulenc se poprvé ozvali po náhlé smrti svého kolegy. Dan bude chybět, píší fanoušci

Velmi oblíbené české trio Maxim Turulenc

Zemřel Daniel Vali

Kapelu Maxim Turbulenc zasáhla velmi smutná zpráva. Ve věku 53 let zemřel její člen Daniel Vali. Populární kapela je náhlým úmrtím zpěváka zdrcena. Na svých sociálních sítích sdílela fotku s datem úmrtí, později i snímek zpěváka. Fanoušci v komentářích vyjadřují upřímnou soustrast a vzpomínají na oblíbeného zpěváka.

Ve věku 53 let zemřel člen kapely Maxim Turbulenc Daniel Vali. Informaci pro CNN Prima NEWS nejprve potvrdili členové kapely Tomáš Báča a Petr Novák, úmrtí oznámili i na svých facebookových stránkách.

Posted by Maxim Turbulenc on Friday, April 12, 2024

K TÉMATU: Poslední chvíle před smrtí hvězdy Maxim Turbulenc: Sesunul se v baru, byli u toho přátelé

O pár minut později zveřejnili fotografii Valiho, k níž připsali: „Budeš tady s námi pořád, kamaráde“.

Budeš tady s námi pořád kamaráde ♥️

Posted by Maxim Turbulenc on Saturday, April 13, 2024

Fanoušci populární kapely jsou náhlým úmrtím Daniela Valiho velmi zasaženi. „Je mi to moc líto. Dan bude chybět. Upřímnou soustrast,“ napsala jedna z uživatelek v komentářích pod příspěvkem. „Kluci, to je mi tak líto. Dan byl opravdovej kámoš, ještě před pár dny jsme si volali,“ napsal další z uživatelů. „Upřímnou soustrast. Bude chybět. Jeho historky byly super,“ uvedla další fanynka.

Maxim Turbulenc je česká popová hudební skupina z Klánovic, kterou v polovině devadesátých let založili Pavel Vohnout, Daniel Vali a Petr Panocha. Charakteristickým znakem skupiny je použití lidových, folkových či jiných známých písní v nových, zpravidla diskotékových aranžmá. Za svou existenci získala 18 platinových desek.

MOHLO VÁM UNINKOUT: Rodiče mají zajímavý toxický vztah, říká Anička Slováčková. Promluvila i o vlastní svatbě

Tagy:
hudební skupina úmrtí Petr Novák Maxim Turbulenc Pavel Vohnout Daniel Vali