Moderátor Šebrle kvůli fotkám pro Playboy prozradil soukromé tajemství. Je znovu k mání

návrhářka Kristýna Černá a Roman Šebrle

Jako jeden z mála mužů zazáří Roman Šebrle na titulní straně magazínu Playboy. Po zveřejnění snímků, které se objeví v prosincovém čísle, se spekulovalo, zda bývalý desetibojař netvoří pár s modelkou, která s ním na fotografiích pózuje. Šebrle ale vše uvedl na pravou míru.

Roman Šebrle nafotil s návrhářkou Kristýnou Černou provokativní snímky pro magazín Playboy. Po jejich zveřejnění na sebe spekulace o tom, že spolu dvojice něco má, nenechaly dlouho čekat. Úvahy o tom, zda má moderátor novou známost, uvedl na pravou míru sám moderátor Hlavních zpráv.

„Není to moje nová holka, jako ani žádná jiná ‚nová‘ holka není. A to i přes to, že už nejsem ženatý,“ přiznal bývalý desetibojař na svém instagramovém účtu. Fanouškům tak v příspěvku prozradil, že vztah s manželkou Evou je definitivně u konce. Že se dvojice rozvádí, prosáklo na veřejnost před rokem.

Díky spekulacím, které se díky snímkům vyrojily, považuje Šebrle jejich účel za naplněný. „Jsou lehce provokativní, tak jak to v ikonickém časopisu má být,“ vyjádřil se Šebrle s tím, že si pokládá za čest být jako jeden z mála mužů na titulní straně ikonického pánského magazínu. Nabídka fotit pro Playboy se podle něj neodmítá. Zdůraznil, že šlo o čistě profesionální focení.

Tagy:
Roman Šebrle moderátor modelka Playboy titulní strana Desetibojař Kristýna Černá