Kuchařová se do nového vztahu nehrne: Hojí se to pomalu, tentokrát si vyberu pořádně, říká

Taťána Kuchařová promluvila o své práci i možném partnerovi.

Taťána Kuchařová vyrazila do společnosti

Taťána Kuchařová září štěstím. Po bolestivém rozchodu s muzikantem a hercem Ondřejem Gregorem Brzobohatým to vypadá, že se modelka dala zase do kupy. Užívá si svobody, společnosti svých přátel a jak sama říká, do nového vztahu se rozhodně nehrne. „Nepotřebuji vytloukat klín klínem,“ řekla v pořadu Showtime 33letá Miss World 2006.

„Jsem volná jako pták a mám se krásně. Vedu velmi čilý společenský život a je to fajn období, které se mi možná nezopakuje,“ přiznala v rozhovoru 33letá kráska. „Užívám si večeří, obědů, pracuji a také hodně cestuji. Svou energii dávám do nových projektů,“ doplnila Kuchařová.

O svém vztahu s Brzobohatým už nechce ani slyšet. „Je to pro mě uzavřená kapitola a minulost. Zaplať pánbůh za to,“ uvedla modelka.

Kuchařová s Brzobohatým za sebou mají bouřlivý rozchod. Hvězdný pár se rozvedl letos v březnu a od té doby to mezi nimi vřelo jak v médiích, tak na sociálních sítích. Kuchařová svého exmanžela obviňovala, že jí byl nevěrný s moderátorkou Danielou Písařovicovou. To ovšem Brzobohatý odmítal. Nyní to vypadá, že veškeré neshody už mají exmanželé vyřešené.

„Je pravda, že se nepotřebuji hrnout po osmiletém vztahu a manželství do nového vztahu. Nepotřebuji vytloukat klín klínem. Takové věci se hojí pomalu. Dávám si voraz od vztahů a chci si tentokrát pořádně vybrat. Tentokrát už na to nespěchám,“ prozradila dále modelka.

Jedním z jejích nejnovějších projektů je její autorský parfém pro ženy. „Dala jsem se do holportu s moc talentovaným a krásným mužem. Tam to začíná a končí u přátelství, bohužel. Je to milý kluk a nikdo nezná tolik hlášek z českých filmů jako on. Navíc je pracovitý a houževnatý,“ pochválila Kuchařová svého pracovního partnera Tomáše Arsova.

Tagy: