Snaží se z toho udělat doják. Soukup se pustil do truchlícího vdovce Margity i Bohdalové

Majitel televize Barandov Jaromír Soukup si ve svém pořadu VIP svět Speciál opět vzal na mušku některé osobnosti z českého šoubyznysu.

Showtime speciál: Štefan Margita exkluzivně (1005)

Jaromír Soukup si opět vzal na mušku některé osobnosti z českého šoubyznysu. Ve svém pořadu se pustil například do herečky Jiřiny Bohdalové a servítky si nebral ani vůči opernímu pěvci a vdovci po Haně Zagorové Štefanu Margitovi.

Že nemá Soukup operního pěvce Štefana Margitu v lásce, není žádným tajemstvím. Krátce před prázdninami ho sepsul za to, že místo toho, aby trávil čas se svou vážně nemocnou manželkou, koncertuje po celé republice. Teď se do něj pustil znovu, a to kvůli rozhovoru, který Margita poskytl pro pořad Showtime na CNN Prima NEWS.

„Viděl jsem teď rozhovor. Byla za ním doma redaktorka a myslím si, že mu v hlavě vážně štrachá, protože tam začal vyprávět o těch nejniternějších posledních chvílích paní Zagorové. Vyprávěl o tom, jak musel z jejího těla sundat zlatý náramek a řetízek, a já bych řekl, že už tu morbiditu přehání,“ pustil se do vdovce mediální magnát. Neopomněl zmínit ani to, že má doma Margita stále urnu s popelem své milované manželky.

„Myslím, že z toho chtěl udělat doják, aby s ním národ soucítil,“ řekl Soukup s tím, že Margitu nemá rád. „Ale není to dáno tím, že o mně veřejně prohlašoval, že jsem magor. Nemám ho rád a nepovažuji ho za velkého pěvce,“ doplnil podnikatel. Ze slavného manželského páru byl podle něj Margita ten méně známý.

„Teď to tedy ale přehnal. Chtěl z toho udělat doják, ale udělal z toho trapárnu. Bylo by dobré, kdyby zase jednou poslouchal moji reportáž a už to nedělal, choval se jako normální pozůstalý člověk. Každý z nás někoho blízkého ztratil. Nemusel o paní Zagorové vyprávět tyhle věci, protože já bych si ji chtěl zachovat v paměti takovou, jaká byla, a vzpomínat na ni s úctou a ne světlem těchto morbidních vzpomínek pana Margity, které vypráví do televize Prima,“ uvedl Soukup.

Soukup se pustil i do Bohdalové

Kromě Margity hovořil i o Jiřině Bohdalové. Jednadevadesátiletou herečku obvinil z toho, že „vymetá večírky za peníze“. „Proč obráží každý den dva mejdany? Protože je to kšeft. Ona za to dostane zaplaceno. Protože kam se vrtne Bohdalová, vychází o tom články. Říká se tomu PR,“ prohlásil Soukup.

Na jeho slova Bohdalová pro Blesk zareagovala stručně: „Tyhle výmysly nestojí vůbec za komentář.“ A přidali se k ní i ti, kterým šla za kmotru.

„Paní Jiřina Bohdalová je ikona. Neskutečně si jí vážíme. A když jsme ji oslovili jako kmotru našeho nového alba Ty a já, tak okamžitě přijala a o penězích nebyla jediná zmínka ani z naší, natož z její strany,“ prohlásil třeba Jan Kopečný z kapely Botox, na jehož křest Bohdalová přišla. „Jedinou podmínkou, kterou si kladla, bylo, že si s námi chce dát skleničku po koncertě v Lucerně,“ doplnil.

Tagy: