Ondráček už se léčí, potvrdila jeho žena. Po konfliktu na křtu alba promluvil i Michal David

Roman Ondráček viní ze skandálu manželku Davida.

Roman Ondráček napadl manželku Michala Davida

Roman se už odborně léčí, nepotvrdím kde, potřebuje klid. Těmito slovy reagovala manželka někdejšího člena skupiny Těžkej Pokondr Romana Ondráčka na dotazy deníku Blesk ohledně současného stavu známého moderátora. Ten se na pondělním křtu nového alba Michala Davida postaral o pořádný rozruch, když slovně napadl nejen slavného hitmakera, ale poté se dostal do konfliktu i s jeho ženou. Podle informací webu Extra Ondráčka přivezla zdravotnická záchranná služba na psychiatrické oddělení pražské Všeobecné fakultní nemocnice (VFN). Mluvčí nemocnice Marie Heřmánková Blesku potvrdila, že VFN přijala muže ročníku 1966. K jeho stavu nic bližšího neuvedla.

Zpěvák Michal David v pondělí pokřtil své nové album Funky 2 a také videoklip, který se jmenuje Funky, co máš rád. Křest se ale neobešel bez dramatu. O to se postaral Roman Ondráček, člen někdejšího hudebního dua Těžkej Pokondr. Když se ujal mikrofonu, měl na adresu Michala Davida nemístné poznámky a nakonec došlo i k fyzické potyčce. Píší o tom weby Blesk a Extra.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Nepotřebuju prince, abych vládla. Česká playmate Valeria je ráda sólo a chce být archeoložkou

Ondráček se navíc nezdráhal pustit se i do Davidovy ženy Marcely. Nejprve do ní lehce žďuchl a pak ji prudce odstrčil. „Nevím, co ho to popadlo, jestli si víc vypil nebo něco. Vykládal trochu nesmysly, a když už se to nedalo, tak ho vyvedli a chtěl napadnout i moji ženu. Já si myslím, že se mu něco stalo a že má nějaký problém. Víte, je to kolega a prostě bych byl rád, aby byl v pořádku. Snad to bude dobrý,“ reagoval na incident David.

Jeho obavy, že se Ondráčkovi něco stalo, se následně potvrdily. „Chování mého manžela na křtu Michala Davida nemělo nic společného s alkoholem nebo návykovými látkami. Manžel trpí závažným duševním onemocněním, které aktuálně řešíme. Jeho chování se vymklo kontrole, což při jeho onemocnění není bohužel nic neobvyklého,“ uvedla Ondráčkova manželka Nina s tím, že s Davidovými mluvila a moc jim děkuje, že vysvětlení přijali s pochopením.

Podle ní již problém řeší. „Roman se už odborně léčí, nepotvrdím kde, potřebuje klid,“ uvedla Ondráčková pro Blesk.cz. Podle informací webu super.cz by bývalý člen dua Těžkej Pokondr mohl být v pražské Všeobecné fakultní nemocnici, kam ho měla přivézt záchranná služba.

Tagy:
Michal David Všeobecná fakultní nemocnice v Praze Těžkej Pokondr Valerio Roman Ondráček