Nepotřebuju prince, abych vládla. Česká playmate Valeria je ráda sólo a chce být archeoložkou

V prosincovém čísle časopisu Playboy se můžete těšit na Valerii Salvatore.

Rozhovor s českou Playmate Valerií Salvatore

Valeria Salvatore je mladá, provokativní a nespoutaná dívka, která tančí v pánském klubu. Když ji oslovil Playboy s nabídkou nafotit titulní stranu, byl to pro ni splněný sen, ale také značná dávka nervozity. V rozhovoru pro pořad Showtime popsala, proč byla během pózování nervózní a proč nepotřebuje partnera. Raději by si prý pořídila kočku, koně a papouška.

„Nejvíc nervózní jsem byla při vstávání ve čtyři ráno. Bála jsem se, co den přinese, nevěděla jsem, co od toho očekávat a jaká bude atmosféra. Nestydím se, na nahotu jsem zvyklá, spíš jsem se bála, jak budu vypadat, jaký mi udělají make-up a vlasy,“ popsala pro Showtime.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Nejsem rychlokvaška. Eva Burešová přiznala, že kvůli rýpalům chtěla odejít ze showbyznysu

Celý život se prý věnuje tanci. „Mimoto dělám ještě grafik design, občas pomáhám developovat videohry a nějaké start-up projekty. V budoucnu bych chtěla být archeoložkou,“ líčila Salvatore.

Focení pro Playboy se uskutečnilo na zámku Zbiroh. „Já jsem princezna. Vždycky jsem byla a vždycky budu,“ vtipkovala. Svého prince ale nemá. „Já na prince nehraju. Moderní princezny nepotřebují prince, aby vládly,“ řekla Salvatore s tím, že muže ani nepotřebuje. „Já bych si spíš přála, kočku, koně a papouška. Na vztahy nehraju, jsem ráda sólo a věnuji se své kariéře,“ řekla.

Tagy:
fotografie vztah kariéra Playboy Showtime Zbiroh Valeria Salvatore