Ondrejko, drž se, miluji tebe i Tiffany. Gregorová podpořila Brzobohatého dojemným vzkazem

Matka Ondřeje Brzobohatého Hana Gregorová napsala svému synovi dojemný vzkaz plný podpory a lásky. Je tak dalším z lidí, kteří zpěváka ve sporu s jeho bývalou ženou a modelkou Taťánou Kuchařovou podpořili. Kromě jeho starší sestry Roly se přidali i český zpěvák Matěj Rupert, moderátor Libor Bouček nebo slovenská zpěvačka Dara Rolins.

Svého syna Hana Gregorová podpořila obsáhlým příspěvkem na svém Facebooku. „Ondrejko můj milovaný, chci ti jen říct, že život přináší různá zklamání a výhry a že bez nich by byl nudný a monotónní. Jsem na tebe pyšná, jaký jsi správný chlap, a že jsme z tebe s tvým úžasným otcem vychovali slušného člověka a skutečného gentlemana. Vždy ses ke svým partnerkám choval velkoryse, ať už emocionálně, nebo materiálně, i když z mého pohledu sem tam zaslepeně,“ stálo na začátku dlouhého vzkazu.

ČTĚTE TAKÉ: Z Miss Dobrotivé je šestihlavá saň, zuří sestra Brzobohatého. Promluvil i právník Kuchařové

Kromě textu plného podpory přidala Gregorová i fotku, na které je společně se svým synem Ondřejem, dcerou Rolou i zesnulým manželem a známým hercem Radoslavem Brzobohatým. „Ale to je láska, se kterou ruku v ruce občas kráčí zklamání. Pro mě je důležité, že jsi teď šťastný a spokojený a navzdory všemu jsi nezanevřel na lásku,“ pokračovala Gregorová.

„Tvůj otec by byl na tebe pyšný, i na tvou práci, kterou rozdáváš radost druhým. A znáš jeho krédo, které ti často opakoval: Jen se nepos*at!. Tak se toho, Ondrejko, drž se, život jde dál a stojí za to žít ho naplno. Miluji tě, můj nejdražší, i Tiffany, láskou přenesmírnou, a dokud budu žít, je zde moje náruč, která tě bude chránit vždy, když to budeš potřebovat. Tvoje máma,“ uzavřela dojemný vzkaz.

O tom, kdo dal znění žaloby Blesku k dispozici, má Brzobohatý jasno. „Je mi velmi trapně z toho, že zhrzenost a z ní pramenící pomstychtivost mé bývalé ženy, Taťány Kuchařové, došla až do tohoto bodu, kdy Taťána poskytla Blesku kompletní znění církevní žaloby, jejíž obsah měl původně zůstat za zavřenými dveřmi Metropolitního církevního soudu,“ vysvětluje Brzobohatý na svém Instagramu s tím, že je podle něj dokument plný lží a skandálních obvinění.

Sama Kuchařová odmítá, že by stála za zveřejněním dokumentu. „Kdybych mu chtěla ublížit, už jsem to mohla dávno udělat. Kdo veřejně rozebírá znění žaloby a intimní podrobnosti, je Ondřej. Žádám šéfredaktora Blesku o vysvětlení, jak se dostal k tak citlivému dokumentu. K probíhajícímu církevně soudnímu řízení se zatím nemohu vyjadřovat,“ napsala modelka na svůj Instagram.

Tagy: