Z Miss Dobrotivé je šestihlavá saň, zuří sestra Brzobohatého. Promluvil i právník Kuchařové

Ondřeje Brzobohatého se zastala mimo jiné i jeho starší sestra Rola. Prozradila, že za svou bývalou manželku Taťánu Kuchařovou napsal knihu i její projevy do OSN. Uvedla to poté, co deník Blesk zveřejnil citlivé detaily o církevní žalobě kvůli rozvodu. Modelka si stěžuje, že deník vše zveřejnil bez jejího vědomí, vyjádřila se pouze prostřednictvím svého právníka.

Na žádosti Blesku o vyjádření Kuchařová řekla: „Ondřejovi jsem slíbila, že se budu vždy snažit jeho osobnost šetřit, proto jsem požádala svého církevního advokáta o komentář.“ Sama celou situaci popsala pouze krátce na svém Instagramu.

Podle jejího právníka Ronalda Němce modelce záleželo na tom, aby znění žaloby zůstalo neveřejné. „Paní Kuchařová mi opakovaně kladla na srdce, že informace, které mi sděluje, jsou důvěrné a nesmí se dostat ven. Dle Kodexu kanonického práva je řízení před soudem neveřejné, a dokonce advokát nesmí klientovi předat informace, které poskytuje druhá strana či svědek. Už vůbec není možné informace veřejně komentovat. Jde o zásadu, aby se nezhoršovaly vztahy mezi bývalými manželi,“ upřesnil.

ČTĚTE TAKÉ: Převlékání za ženu? Jsi frajer, stojí Burešová za Brzobohatým. Kuchařová to od umělců schytala

Vítězka Miss World z roku 2006 podle advokáta neměla v úmyslu svému bývalému manželovi ublížit. „Ani paní Kuchařová tedy nemá všechna vyjádření. Z důvodu zákazu církevního práva tedy nemohu cokoliv komentovat. Ale i z důvodu advokátního, kdy klientka nechce jakkoliv ubližovat. Kdyby ano, již dávno by informace v žalobě zveřejnila,“ dodal.

Neznám velkorysejšího člověka

Odlišně situaci vnímá starší sestra populárního zpěváka Rola Brzobohatá, která ho tak jako mnozí na Instagramu podpořila. „Ondrejko, znám tě celý život a jsem pyšná na to, jak skvělého bráchu mám. Neznám velkorysejšího člověka, než jsi ty, s jakou láskou, úctou a respektem se chováš nejen ke svým ženám, ale i ke svému okolí,“ uvedla. „Byla jsem svědkem několika velmi nepříjemných situací, kdy se z Miss Dobrotivé stala šestihlavá saň a ty jsi jen mlčel a bránil jsi ji. Máš můj obdiv, já bych to nevydržela,“ dodala Brzobohatá.

„Vždy jsi byl gentleman, zachoval dekórum tobě vlastní a nikdy jsi neměl potřebu ji nijak očerňovat, ačkoliv by si to bývala zasloužila. Je mi líto, jak hluboko dokázala klesnout, ale za titulek v novinách jsou někteří lidé schopni i ublížit někomu, koho kdysi tak moc milovali,“ uvedla Brzobohatá. „Jsem ráda, že jsi tentokrát nemlčel a ozval ses, bylo na čase. Doufám, že ti stihla poděkovat za knížku, kterou jsi za ni celou napsal a ‚její‘ proslovy v OSN,“ zakončila jízlivým dodatkem sestra zpěváka.

Zastání se Kuchařové naopak dostalo od katolického kněze Romualda Štěpána Roba, který upozornil, že Blesk nepotvrdil, že má text žaloby od ní. „To je tedy hra…,“ napsal lakonicky pod Brzobohatého příspěvek na Instagramu. Reakce na sebe nenechala dlouho čekat a do diskuze s farářem se pustila Rola Brzobohatá. „Zrovna Vám bych doporučila zdržet se jakéhokoliv komentáře,“ stojí v úvodu odpovědi.

„Že se nestydíte, ‚svatý otče‘. Vaše ovečka, pod jejíž žalobu jste se podepsal, se jako správná křesťanka v dobrém i ve zlém sebrala a odešla ze společné domácnosti poté, co zjistila, že má covid. Svému manželovi přitom před odjezdem ještě sdělila, že mu to přeje taky. Zřejmě je to podle té vaší církve správně. Hádejte, kam jela. K vám na faru, zajímavé,“ nebrala si servítky Brzobohatá. Žalobu podle svých slov Rob neviděl ani nepodepisoval. „Přijela s tetičkou. Dveře fary jsou otevřené pro každého,“ hájil se kněz.

Tagy: