Ostatní byli v péřovkách, my v plavkách. Leichtová zavzpomínala na natáčení Na vlnách Jadranu

Kristýna Leichtová povyprávěla o natáčení seriálu Na vlnách Jadranu.

Leichtová popsala natáčení seriálu Na vlnách Jadranu

Kristýna Leichtová se poprvé po narození dcer, kterým jsou tři a pět let, vzdálila z domova. A to kvůli natáčení nového seriálu z produkce Primy Na vlnách Jadranu. V pořadu Showtime na CNN Prima NEWS zavzpomínala na natáčení a přiznala, že se jí už stýská po rodině.

„Natáčení seriálu bylo dobrodružné. Příroda se asi zlobí, i domorodci říkají, že je to jiné. Nám tady v květnu pršelo, to se prý nikdy předtím nestalo,“ svěřila se Leichtová a dodala, že zatímco ostatní kolem chodili v péřovkách, oni na sobě měli „plavečky a šatečky“.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Strach o francouzskou legendu. Bardotová měla problémy s dýcháním, zasahovala u ní záchranka

Kristýna v seriálu hraje postavu Jany Soukupové, která se svou rodinou tráví na Jadranu dovolenou. „A manžela, kterého hraje Ondřej Kraus, napadne, aby si půjčili takovou tu blbinu za člun. Tak si to půjčí, a při tom se jim ztratí děti. Pak se to vyšetřuje,“ shrnula děj.

„Mě by něco takového nenapadlo udělat. Ale díky tomu počasí je to takový dramatický,“ doplnila.

Přiznala také, že je to po pěti letech poprvé, co je někde úplně sama: „Je to takový divný, mám hodně myšlenek a samozřejmě se mi hodně stýská, a navíc je to tu hezký a je tu spousta lidí, kteří mají děti,“ zasteskla si Kristýna po rodině.

„Na vlnách Jadranu už jsem dotočila a jsem šťastná, že jsem dostala tuhle příležitost a zalezu zase do spacáku. Natáčíme totiž nový seriál s Tomášem Klusem, takže tam strávím celý červenec,“ uvedla se smíchem herečka.

Tagy: