Role milenců v praxi i dvojka vína. Vondráček prozradil detaily o začátku vztahu s Vaňkovou

herec Petr Vondráček a zpěvačka Šárka Vaňková

Vondráček a Vaňková tvoří pár

O herci Petru Vondráčkovi a zpěvačce Šárce Vaňkové se mluví jako o novém páru českého showbyznysu. Vondráček pro pořad Showtime prozradil, kde a jak se seznámili. Vaňková zas promluvila o tom, jestli plánuje děti.

Herce Petra Vondráčka a zpěvačku Šárku Vaňkovou až donedávna spojoval jen pracovní vztah. „Občas zasedneme u klaviatury a zazpíváme si spolu,“ popsal Vondráček. „Známe se z divadla,“ uvedla Vaňková.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Učit se žít sama se sebou bylo nudné, prohlásila Pořízková. Promluvila o odvaze i sexu

Pracovní vztah ale přerostl v milenecký. „Ve spoustě věcí si rozumíme. Přerostlo to během zkoušení naší divadelní hry Prezidenti, kde spolu hrajeme. Já hraju premiéra a ona moji milenku, tak jsme si u dvojky vína řekli, že abychom to pořádně sehráli a aby nám to diváci věřili, tak musíme potrénovat,“ líčil Vondráček.

Vaňková pro pořad Showtime prozradila, že by chtěla děti, ale štěstí jí zatím moc nepřeje. „Věk na děti mám, ale matka příroda tomu nepřeje. Moc to nehrotím a věřím, že i kdybych děti neměla, najdu si štěstí někde jinde a v něčem jiném,“ řekla Vaňková.

Šárka a Petr v pondělí přijeli do romantického hotelu v Rychnově nad Kněžnou kvůli soutěži Anděl mezi zdravotníky. Finalistům soutěže zazpívali a fotili s nimi také kalendář. „Pokud mám říct, koho si na světě nejvíc vážím, tak jsou to vždycky lékaři a sestry. Ti, co pomáhají druhým. To je nejlepší profese na světě,“ řekl Vondráček.

Tagy: