Rytmus šokoval Československo má talent. Musel mít vysoký honorář, žasla překvapená Alagič

Show Československo má talent nabídla překvapivého hosta.

Sobotní díl Československo má talent byl hodně šokující a ještě víc zábavný. Mezi soutěžícími se objevil speciální host, lépe řečeno zamaskovaná celebrita, kterou neměla šanci poznat porota ani vlastní rodina. Rapper Rytmus všechny přítomné dokonale překvapil.

Když se sálem rozezněla píseň V dolinách od slovenského zpěváka Karola Duchoně, všichni byli v šoku, že muž, který stojí před nimi, má takový pěvecký dar. V tu chvíli nikdo netušil, že falešný soutěžící je Patrik Vrbovský alias rapper Rytmus.

„Nejprve jsem měl pocit, že mě lidi poznali. Potom mi ale došlo, že mě nemají jak poznat a pomaličku jsem se dostával do nové role. Změníš trošku chůzi, řečový projev a už se cítíš úplně jinak,“ prozradil Rytmus.

„Duchoň byl playback. Šlo o to, abych to zahrál. Všichni padli na zadek a řekli si, že zpívá Pátrovičův bratr,“ dodal rapper. Rytmus se totiž vydával za na oko ztraceného bratra legendární figury pořadu Československo má talent Josefa Pátroviče, který štěstí v soutěži zkouší pravidelně. A nejinak tomu bylo i ten den.

„Pointa byla v tom, že máme společného otce, kterého jsem nikdy neviděl, a jeho vůle byla, abych to nikde neříkal. To je celé, co jsem měl říct a toho se taky držím. Kdyby se mě někdo na něco zeptal, tak bych mu řekl, že nevím,“ vysvětlil Rytmus.

V masce, která se vytvářela téměř pět hodin, obelstil všechny. Diváky, porotu, Pátroviče i vlastní ženu. „Můj muž mě v životě ještě neobelstil, takže doufám, že ho teď pořádně kouše svědomí. Nenapadlo by mě zapochybovat, on totiž nedokáže udržet ani tajemství ohledně dárku. Takže nevím jak vysoký byl jeho honorář, asi hodně, když tohle udělal,“ řekla s nadsázkou překvapená Jasmina Alagič Vrbovská.

Tagy: