Terminátor bere děti poprvé na dovolenou, vtipkoval Vémola. Do Thajska letí přes Dubaj

Karlos Vémola s rodinou.

Karlos Vémola letí s rodinou do vodního světa

Má za sebou pořádně perné období, teď je čas pro relax. Karlos Vémola vyrazil s manželkou Lelou, dcerou Sky a Karlosem juniorem na dovolenou. I když on sám moc odpočívat nebude. Míří totiž do Thajska, kde jej čeká přípravný kemp před zápasem se slovenským rivalem Pavolem Langerem. „Terminátor právě bere poprvé starší děti na dovolenou,“ hlásí s pousmáním Vémola ve videu pro CNN Prima NEWS.

V nahrávce přímo z letiště Karlos Vémola upozorňuje, že sice letí s rodinou na dovolenou, ale pro něj se bude jednat hlavně o pracovní cestu.

„Letím makat do Thajska,“ vzkazuje Terminátor. „Ale bereme to přes Dubaj, abych vás vzal do Vodního světa (říká směrem k manželce Lele a dětem). Celá posádka se těší. Takže jdeme na to. Oss!“ dodává energicky bojovník.

Terminátor odletěl se staršími dětmi, ty nejmenší zůstaly v péči babičky.

Když za Vémolou přiletí děti z Anglie, pokaždé se jim snaží vytvořit zajímavý program, v němž nechybí výlety do menších zoologických zahrad nebo pobyty v lázních.

V Thajsku se bude sám bojovník věnovat především přípravě na duel se slovenským rivalem Pavolem Langerem, s nímž vstoupí do klece 7. října v Bratislavě.

Tagy: