Do Česka dorazila hollywoodská superstar. V Praze se natáčí akční thriller Ballerina

Keanu Reeves přišel o dceru a snoubenku

Keanu Reeves natáčí v Praze

Už několik dní je v Praze hollywoodský herec Keanu Reeves, a to kvůli připravovanému akčnímu thrilleru Ballerina. V centru metropole se podle dostupných informací začne natáčet ve středu v noci nebo ve čtvrtek. Zahraniční štáb bude pracovat také v Semilech a na zámku Kačina.

Nový snímek Ballerina vychází z předchozího trháku John Wick: Kapitola 3 – Parabellum. V něm Keanu Reeves ztvárnil roli hlavního zabijáka Johna. V nově chystaném snímku si však hollywodský herec nejspíše zahraje jen podpůrné cameo. Celý příběh se totiž bude točit primárně kolem hlavní hrdinky a vražedkyně s baletním výcvikem, kterou ztvární herečka s kubánskými kořeny Ana de Armasová, píše web Kinobox.cz.

CNN Prima NEWS se podařilo zjistit, že se zábory zatím chystají na pražském Masarykově nádraží a Těšnově. První klapka by měla padnou během středečního večera či ve čtvrtek. Zahraniční štáb bude točit také v Semilech a na zámku Kačina.

Do Česka jezdí pravidelně

A i když je Keanu Reeves známý jistou nevolí k médiím, fanoušky má rád. V Praze je hollywoodský herec už několik dní a stihli se s ním vyfotit například fanoušci v jedné ze žižkovských restaurací. Rád prý zajde i do vyhlášeného klubu na Praze 1.

Reeves si poprvé zahrál Johna Wicka před osmi lety, svět nájemných zabijáků je jedním z nejpopulárnějších akčních projektů současnosti. Hollywoodský herec se mimo jiné proslavil rolí ve filmové sérii Matrix, snímcích Constantine či Nebezpečná rychlost, v němž si zahrál po boku herečky Sandry Bullock.

Není to přitom poprvé, co Reeves dorazil do Česka. Pravidelně se objevuje na závodním okruhu v Brně, protože patří mezi nadšené motorkáře.

Celé Hlavní zprávy si můžete poslechnout i jako podcast:

Tagy: