Nečekaná smrt 48letého seriálového herce. Před kamerou rozpoutal pekelnou jízdu, řekl kolega

Po krátké nemoci a v pouhých 48 letech zemřel herec Chris Gauthier, známý zejména ze seriálů Bylo, nebylo a Heuréka – město divů či filmu 40 dní a 40 nocí. O jeho náhlém odchodu informovala zastupující agentura TriStar Appearances/Event Horizon Talent.

„Můžeme potvrdit, že náš drahý přítel a klient Chris Gauthier zemřel v pátek ráno 23. února ve věku 48 let,“ napsala společnost TriStar Appearances/Event Horizon Talent v prohlášení, z kterého citoval web TV Line.

ČTĚTE TAKÉ: Zemřela slavná herečka Pamela Salemová. Zazářila po boku Conneryho ve slavné bondovce

„Chrisův talent bavil jak v televizi, tak na filmovém plátně. Jeho ztráta zasáhla nejen fanoušky, ale i ty z nás, kteří měli to štěstí poznat ho osobněji. Jménem rodiny prosíme o respektování soukromí v těchto těžkých chvílích, aby se mohli se ztrátou vypořádat,“ uvedla agentura.

This still doesn't feel real. How can it? A world without you in it is a much darker place. So much so that when his...

Posted by Chad Colvin on Sunday, February 25, 2024

Manažer britského herce žijícího v Kanadě pro TV Line potvrdil, že Gauthier zemřel náhle a zcela nečekaně po krátké nemoci ve věku 48 let.

Chad Colvin z agentury TriStar Appearances na sociální síti Facebook sdílel emotivní příspěvek, v němž na zesnulého herce zavzpomínal. „Svět je bez tebe mnohem temnější místem. Když se mi včera se zprávou ozvala jeho manželka, několik hodin jsem nevěřícně plakal,“ pronesl Colvin.

„Byl učebnicovou definicí charakterního herce. Možná jste neznali jeho jméno, ale znali jste jeho hlas. Věděli jste, že pokud bude na obrazovce, čeká vás pekelná jízda,“ dodal.

Čeští diváci si ho mohou pamatovat například z filmů 40 dnů a 40 nocí či Strážci – Watchmen. Mezi jeho nejúspěšnější seriálové počiny patří Bylo, nebylo, Heuréka – město divů nebo Agentura jasno. Objevil se také v seriálech Hvězdná brána, Smallville nebo Lovci Duchů.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Margita vzdal poctu Zagorové a písní dojal celou arénu. Slzám se neubránil ani Bouček

Tagy:
smrt úmrtí Bylo nebylo Heureka - Město divů Agentura Jasno Chris Gauthier Bylo, nebylo