Detaily svatby Noida Bárty: Po obřadu šel na ryby. Proč odmítl předmanželskou smlouvu?

Zpěvák Václav Noid Bárta se oženil s tanečnicí Eliškou Grabcovou.

Václav Noid Bárta si v sobotu v 11 hodin nedaleko Tábora vzal snoubenku Elišku Grabcovou. Svatba se konala pouze v úzkém rodinném kruhu. Přestože Eliška navrhovala předmanželskou smlouvu, zpěvák ji odmítl. Podle něj není dobré jít do vztahu s nedůvěrou.

Zpěvák Václav Noid Bárta složil k příležitosti svatebního dne písničku, text mu k ní napsal jeho táta. „Napsal jsem hudbu, holky to nazpívaly, bylo to dojemné. Díval jsem se na svědky a ti brečeli, takže úkol splněn,“ líčil s úsměvem pár minut po obřadu Bárta.

Svatba se ale konala pouze v nejužším rodinném kruhu. „Bylo to asi 30 lidí, chtěli jsme malou svatbu. Teď si sundáme obleky a půjdeme na ryby,“ popsal zpěvák a dodal, že svatební noc stráví i s dětmi v resortu u Tábora.

Pro Bártu jde již o třetí svatbu, předmanželskou smlouvu ale sepsat nechtěl. „Eliška chtěla, abych měl jistotu, že se mou není pro peníze. Jsem si jistý, že pro peníze se mnou není, takže jsem sám řekl, že předmanželskou smlouvu nechci, protože jít do vztahu s nedůvěrou, není nic dobrého,“ sdělil zpěvák. „Myslím, že nám to vydrží. Eliška je úžasná ženská, skvělá máma. Já jsem se také změnil, už vím, co chci, a co ne,“ dodal Bárta.

Tagy: