Žhavý silvestr „argentinského Trumpa“. Neudržel se a na pódiu vášnivě líbal svou přítelkyni

Kontroverzní argentinský prezident Javier Milei opět vzbudil pozornost poté, co na pódiu vášnivě políbil svou přítelkyni. Pozdvižení vyvolal i oděv jeho partnerky – oblékla si totiž přiléhavou zlatou kombinézu, která však odhalovala její pozadí.

Ultraliberální ekonom Milei, který je označován za krajně pravicového politika či anarchokapitalistu, se úřadu ujal loni 10. prosince. Svým extravagantním vystupováním a společenskými výstřelky okamžitě upoutal pozornost celého světa.

ČTĚTE TAKÉ: Prodej dětí i vulgární urážky papeže. „Argentinský Trump“ může dojet na své výroky, říká Pilip

Výjimkou nebyla ani jeho přítomnost na silvestru v divadle Roxy ve městě Mar del Plata, kde vystupovala jeho přítelkyně, herečka a komička Fátima Flórezová. Prezident využil příležitosti a na pódiu přednesl krátký politický projev, který měl nečekané zakončení. Před zraky publika vzal svou spoře oděnou přítelkyni do náručí a vášnivě ji políbil.

Flórezová svého partnera pravidelně doprovází na důležité společenské akce. Web La Vanguardia však poznamenává, že herečka nemá ambici stát se první dámou Argentiny a nadále se chce věnovat své kariéře.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Honěná s dědečkem Hříbečkem a mini-Nacher s oplatkou. Politici se svérázně loučili s rokem 2023

Tagy:
kontroverze prezident Argentina Javier Milei Fatima Florezová polibek