Zloději vykradli Rytmusovi rezidenci. Vše ti koupím znovu, slíbil rapper manželce

Rytmus a Jasmina Alagič

Rytmuse vykradli

Rapper Rytmus působí jako pořádný tvrďák, zloději se ho ale nebojí. Před pár dny se mu někdo vloupal do domu a ukradl šperky v několikamilionové hodnotě. Rytmus se teď ozval a na svých sítích prakticky slíbil tučnou odměnu tomu, kdo pomůže pachatele identifikovat.

Rytmus si potrpí na luxus a nikdy se tím netajil. Je to vidět na jeho oblékání, špercích a také na interiéru rezidence, kterou s manželkou Jasminou občas ukážou na sociálních sítích. Zloděj tak podle všeho věděl, pro co si k Vrbovským domů zajít.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Nejsem žádná opuštěná chudinka, tvrdí Kuchařová. Nechce mít kolem sebe toxické lidi

Zloději přišli za bílého dne. Zmizelo hodně šperků, mezi kterými byl i zásnubní prsten a luxusní kufr. O nejvíc přišla manželka Rytmuse, moderátorka Jasmina. Podle slovenských médií jí přímo z ložnice zmizely šperky za 67 tisíc eur (přes 1,6 milionu korun) a Rytmus přišel o majetek v hodnotě 17 tisíc eur (přes 400 tisíc korun). Dohromady jde tedy o více než dva miliony korun.

Jasmina ale prozradila, že neměla své věci schované v trezoru. „Paťo má víc rozumu, máme dokonalý trezor, který se nedá snadno vypáčit. Já jsem si tam ty věci nedávala, takže je to moje chyba. Když vás nenapadne něco takového udělat, tak nečekáte, že někdo něco takového udělá vám. Nevadí, stalo se. Bereme to jako lekci,“ popsala Jasmina. „Nic, co se dá koupit, není zas tak důležité,“ řekl Rytmus. „Když se najde někdo, kdo mi pomůže chytit zloděje, pěkně se mu odvděčím,“ napsal na Instagramu.

Rytmus a Jasmina sice přišli o majetek, jsou ale hlavně rádi, že se nikomu z rodiny nic nestalo. „Zjistila jsem, že na těch věcech až tak nelpím,“ popsala Jasmina. „Koupím ti vše znovu,“ slíbil jí rapper.

Tagy:
šperk zloděj Showtime rap Patrik Vrbovský Rytmus Jasmina Alagič Vrbovská