Nejsem žádná opuštěná chudinka, tvrdí Kuchařová. Nechce mít kolem sebe toxické lidi

Taťána Kuchařová rozhodně nechce ve svém okolí toxické lidi.

Kuchařová hodnotí rok 2024

Je to už rok, co je Taťána Kuchařová sama. Situaci nevnímá tak, že by byla opuštěnou chudinkou. Se svým intimním životem se odmítá veřejně svěřovat, chce mít zkrátka klid. Důležité pro ni je, aby ve svém okolí už neměla nikoho toxického, řekla v rozhovoru pro Showtime.

„Že si člověk dává partnerský detox, neznamená, že je sám a opuštěný ani to, že je chudák. To já rozhodně nejsem a nikdy jsem nebyla. Akorát si prostě od jisté doby chci nechávat věci pro sebe a chci mít klid. Myslím, že je to pochopitelné,“ zdůraznila Kuchařová pro Showtime.

ČTĚTE TAKÉ: Agáta Hanychová se tajně vdala. Vzala si otce svého nejstaršího syna Kryšpína

Rok bez muže po svém boku nebere nijak negativně. „Mám kolem sebe, zaplaťpánbůh za to, tolik blízkých lidí, kterým můžu kdykoliv zavolat, že jsem nikdy neměla vlastně potřebu si něco kompenzovat. Hlavně všechny věci se snažím řešit sama v sobě,“ přiznala modelka. „Nekompenzuju si své pocity někým jiným,“ doplnila.

Podle Kuchařové jí společnost přisuzuje osamocení. Realita je ovšem jiná. „To, jak se tady neustále prezentuje, že jsem opuštěná a tak dál, je taková hra. Spíš se mi ta role podsouvá, protože se to asi víc čte nebo nevím. Takhle to nikdy nebylo a není. Myslím, že ani nikdy nebude,“ uvedla.

Soukromí se snaží střežit. Zda se po rozvodu s Ondřejem Brzobohatým už s někým sblížila, prozradit nechce. Zakládá si zejména na tom, aby měla ve své blízkosti jen správné lidi. „Chci mít klid, nechci se k tomu vyjadřovat. Pro mě je důležité, aby lidé, kteří jsou kolem mě, nebyli toxičtí. A to se mi už daří,“ uvedla.

Na následující rok se již těší. „Já se sama nechávám překvapit, co mi život ještě přinese a co mi bude klást do cesty. Těším se ale na to, že vstoupím do roku 24 s novou energií,“ řekla.

V roce 2023 se modelce dařilo. „Pro mě je podstatné, že se mi toho povedlo víc, než nepovedlo. Vytvořila jsem dvě krásný módní kolekce, něco z toho mám dneska na sobě, vytvořila jsem krásnou vlasovou péči, která mi zachránila vlasy. Nadace měla 15 let, oslavili jsme to velmi důstojně,“ vzpomínala.

Kuchařová se nemůže dočkat, až si bude užívat klidu. „Těším se na to, až úplně vypnu telefon a budu na chalupě s rodinou i nejbližšími. Budu si užívat volna, zasloužím si ho a potřebuju ho,“ nastínila.

Tagy: